Werkschoenen CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkschoenen
CCC Bedrijfskleding

Werkschoenen

Op zoek naar stevige en goede werkschoenen? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij zijn totaalleverancier voor bedrijfskleding, horecakleding, promotionele en representatieve kleding. Daarnaast bieden wij al enkele jaren een ruim assortiment werkschoenen aan. Klik hier voor onze online showroom.

Werkschoenen bij CCC Bedrijfskleding

Over het algemeen worden werkschoenen gebruikt in branches waar het werk risico’s met zich meebrengt voor de voeten. Deze schoenen worden ook wel veiligheidsschoenen genoemd. Toch hebben niet alle werkschoenen een veiligheidsfunctie. Deze schoenen worden soms ook gedragen omdat ze extra stevig zijn en/of omdat ze comfortabel zitten.
Wij hebben een zeer ruim assortiment met meer dan 200 verschillende werkschoenen. Hierdoor hebben wij voor elk bedrijf relevante schoenen. In onze online showroom kun je onze soorten schoenen ontdekken. Wanneer je de schoenen heeft gevonden die je wenst, kun je een offerte aanvragen. Wij krijgen dan een bericht dat je geïnteresseerd bent in dat paar schoenen. Op basis van het aantal schoenen dat je wilt kopen maken wij een prijs. Hoe meer paar je koopt, hoe meer korting je krijgt. Bovendien kun je de schoenen bij ons personaliseren. Dat betekent dat wij het logo van uw bedrijf op de werkschoenen kunnen zetten.

Voordelen van werkschoenen

Zoals je waarschijnlijk wel weet, hebben werkschoenen veel voordelen. Hieronder zet ik de voordelen van werkschoenen van CCC Bedrijfskleding voor je op een rijtje:

Door de stijgende vraag naar werkschoenen blijft deze branche zich ontwikkelen.
Alle veiligheidsschoenen hebben een stalen neus. Dit biedt bescherming wanneer er iets zwaars op uw schoenen valt.
De schoenen met een S2- en S3-norm zijn waterdicht en daarom zeer aan te bevelen wanneer je in een vochtige omgeving werkt.
Wanneer je op een gladde vloer of oppervlak werkt, raden wij je aan te kiezen voor een schoen met een antislipzool. Zo heb je altijd de perfecte grip.
Er zijn zelfs schoenen die aangepast zijn aan warme temperaturen. Sommige schoenen zijn geschikt voor een contactwarmte van 300 graden Celsius.
Als je in een zeer koude omgeving werkt, raden wij je aan te kiezen voor isolerende werkschoenen.
Doordat wij een zeer ruim assortiment kunnen aanbieden, is er voor iedereen de juiste werkschoen. Bij ons kun je kiezen uit verschillende modellen. Wij hebben sneakers, hoge schoenen, lage schoenen en nog veel meer.
Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als u niet zeker bent welk type schoen voor je bedrijf relevant is. Ook voor andere vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat