Bedrijfskleding borduren

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding borduren

Bij CCC Bedrijfskleding kunt u terecht voor het borduren van uw bedrijfskleding. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding niet alleen functioneel is, maar er ook professioneel uitziet. Door uw bedrijfskleding te borduren met uw logo of bedrijfsnaam maakt u meteen een goede indruk op klanten en zakenrelaties. Als specialist in het borduren van bedrijfskleding bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. We vertellen u hieronder graag meer.

Het belang van bedrijfskleding borduren

Waarom zou u uw werkkleding laten borduren? Het antwoord is simpel: het maakt uw kleding herkenbaar en professioneel. Door uw logo op uw bedrijfskleding te borduren, creëert u een uniforme uitstraling en vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bovendien kan het dragen van bedrijfskleding bijdragen aan de veiligheid op de werkvloer.

Bovendien is borduren anders dan bedrukken. Bij borduren wordt gebruik gemaakt van gekleurd garen om het ontwerp weer te geven. Bij bedrukken is dat inkt. Dit betekent dat bedrukken of borduren ieder hun eigen look en toepassing heeft. Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag!

Onze werkwijze

Bij CCC Bedrijfskleding werken we met de nieuwste machines en hoogwaardige materialen. Op deze wijze kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijfskleding er professioneel uitziet. Onze borduursters hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe ze uw logo of bedrijfsnaam op uw kleding moeten borduren. Daarbij borduren wij op bijna alle soorten textiel, van poloshirts tot jassen en van petten tot tassen.

Bij CCC Bedrijfskleding kunt u rekenen op de volgende voordelen:

Een professionele uitstraling van uw bedrijfskleding
Een uniforme uitstraling van uw medewerkers
Vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf
Borduurwerk van hoge kwaliteit
Snelle en flexibele service
Mogelijkheid tot (grote) spoedorders
Deskundig advies over wat het beste resultaat geeft voor uw kleding en logo

Meer dan alleen bedrijfskleding borduren

Bij ons kunt u voor het borduren van uw werkkleding niet alleen terecht, maar ook voor de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding. Wij bieden een ruim assortiment werk-, veiligheids-, horeca-, promotie- en representatieve kleding. Ook hebben wij een uitgebreide collectie van meer dan 200 verschillende veiligheidsschoenen, kantoor- en uniformschoenen en werklaarzen. Wij leveren aan alle branches en hebben voor elke toepassing geschikte kleding en/of werkschoenen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs op locatie.

Contact bedrijfskleding borduren

Wilt u meer weten over het borduren van werkkleding? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat