Borduren en transfer

BTW aftrekbaar

Om jouw bedrijfskleding nog persoonlijker en opvallender te maken kunnen wij deze bedrukken of borduren met een bedrijfslogo en/of slogan. Als de logo’s voldoen aan de eisen die de overheid stelt, is het zelfs zo dat de bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar is. Bovendien mag kleding alleen bedrijfskleding of werkkleding worden genoemd als zij uitsluitend in het kader van het bedrijf kan worden gedragen.

Wij spreken hier dus over een uniform of echte werkkleding. Werkkleding zoals overalls, PBM’s, of zeer specifieke kleding zoals teek werende kleding, die uitsluitend gebruikt worden voor het werk, hoeven bovendien niet voorzien te zijn van een logo om 100% aftrekbaar te zijn. Desondanks staat het natuurlijk wel veel fraaier als ook hier een logo op prijkt. Voor de overige kleding geldt dat de afmeting: minimaal 70cm2, totale oppervlakte per kledingstuk is.

Kortom, je mag dus meerdere logos per kledingstuk gebruiken. Wel is het van belang dat het logo contrasterend is ten opzichte van de stof. Bovendien kun je een logo ton sor ton plaatsen, zodat het logo slechts licht contrasteert. Het logo moet op de buitenkant bevestigd zijn en in het zicht. Dus niet onder een zak of kraag. Het logo mag niet afneembaar zijn.

Transferlogo

Heeft jouw logo meerdere kleuren en/of kleine details? Dan is een transferlogo ideaal. Hierbij kunnen we onderscheid maken tussen RS Pro transfers die in kleine aantallen gemaakt kunnen worden en zeefdruk transfers die vooral in grote aantallen voordelig kunnen zijn. Indien gewenst kunnen wij deze ook op voorraad houden zodat wij op afroep kleding voor je kunnen bedrukken. Voor het bedrukken van softshell is over het algemeen een blocker nodig.

Neem contact op

Plotlogo

Heb je een éénkleurig logo dat gemakkelijk uit plotfolie te snijden is en heb je geen grote hoeveelheden nodig? Dan is een plotlogo de perfecte oplossing voor het bedrukken van kleding met je logo. De folie die wij gebruiken is namelijk goed wasbaar en kan op bijna alle kledingstukken worden aangebracht.

Neem contact op

Zeefdruk

Wanneer je zeer grote aantallen kleding wilt laten bedrukken met één en hetzelfde logo, is het in sommige gevallen voordeliger om dit in zeefdruk te doen. Vooral bij grote aantallen promotieartikelen wordt deze manier van bedrukken veel gebruikt.

Neem contact op

Borduren

CCC Bedrijfskleding heeft jarenlange ervaring met borduren en heeft een zeer goede kennis opgebouwd door de uitstekende samenwerking met diverse borduurspecialisten. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en levertijden van al het borduurwerk optimaal beheersen. Daarnaast zijn wij ook flexibel en kunnen wij (grote) spoedorders aan. Bovendien adviseren wij graag wat het beste resultaat geeft voor specifiek jouw kleding en logo. Natuurlijk laten wij ook graag voorbeelden zien van wat wij in het verleden al hebben mogen maken.

Neem contact op

Specials informatie

Bij grote hoeveelheden afname van een kledingstuk(ken), biedt CCC je de optie om een special te maken van een kledingstuk. Dit houdt in dat wij met de klant het kledingstuk kunnen intekenen, ontwerpen en helemaal naar jouw wens kunnen maken! Denk aan de kleuren van knopen, stiknaden, kleur van het kledingstuk, zelfs een geheel eigen neklabel inclusief logo en nog veel meer!

Klik op de button hieronder om daar meer over te weten te komen.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten over ons?

Benieuwd naar de ervaringen van andere bedrijven? Bekijk dan de reviews hiernaast. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze specialisten staan online en offline klaar om je zo goed mogelijk te adviseren.

Al jaren is CCC Bedrijfskleding onze leverancier voor o.a. onze koksbuizen, kleding en veiligheidsschoenen. Korte lijntjes en goede service, daar houden wij van!

Wouter

Hilvers

Bakker Hilvers

Sinds 2019 hebben wij een gloednieuwe kledinglijn waar wij erg tevreden mee zijn. Twee dagen lang, zonder gedoe of kosten, hebben zij een geheel verzorgde passessie geregeld voor al onze collega’s.

Leo

Wandel

Presikhaaf Schoolmeubels

Bij Bolt Europe groeien wij hard en doen dat zo duurzaam mogelijk. Met ‘CCC’ hebben wij een partner gevonden die hierin meedenkt en meebeweegt. De snelle service en oplossingsgerichtheid zijn ingrediënten wat wij waarderen in een leverancier.

Voornaam

Achternaam

Bolt Europe

|

Bedrijfsfunctie

Schorten, schoenen, jassen, polo’s tot aan PBM, wij hallen alles bij CCC. De veelzijdigheid aan producten en vooral het meedenken in oplossingen is waarom wij onze spullen halen bij CCC Bedrijfskleding

Tim

De Jong

SMB Willems

Bij ons in de keuken moet alles verzorgd en snel gaan. Zo gaat dat ook bij onze partner als wij weer een pakket ontvangen van die altijd vriendelijke chauffeur. Koksbuizen, sloven, veiligheidsschoenen en bodywarmers, het komt daar allemaal vandaan!

Tobias

Haagsma

Brasserie De Boerderij

|

Chef-kok

Onze steigerbouwers werken hard maar moeten ook veilig werken. Daarom is er veel verloop in onze kledingvoorraad en daarom is het belangrijk dat onze leverancier snel levert. Daarnaast werken wij op diverse hoogtes en gebruiken daar de wettelijk verplichte valbeveiliging voor, die CCC ons in allerlei soorten en maten levert.

Rick

De Kleermaeker

Steigerbouw Arnhem