PBM

CCC-Bedrijfskleding-pbm-coen

Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM)

Op iedere werkplek is het belangrijk dat werkgever en werknemer op een veilige manier kunnen werken. Een veilige en gezonde werkplek verkleint namelijk de kans dat iemand schade of letsel oploopt en daardoor niet meer kan functioneren. Het creëren van een veilige werkomgeving begint met het bij de bron bestrijden van de risico’s. Echter, indien de risico’s niet voldoende kunnen worden weggenomen, moeten persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschikbaar worden gesteld door de werkgever.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn middelen die de kwetsbare en vitale lichaamsdelen beschermen. PBM beschermen tegen specifieke gevaren, zoals vallende objecten van een gevaarlijke hoogte, rondvliegende deeltjes die in de ogen terecht kunnen komen, het inademen van giftige stoffen of blootstelling aan langdurige herrie.

Categorieën

Globaal kunnen we Persoonlijke Beschermingsmiddelen opdelen in een aantal categorieën, namelijk;

  • Adembescherming (dampmaskers, fijnstofmaskers, stofkapjes, etc.)
  • Hoofdbescherming (veiligheidshelmen, veiligheidspetten, werkmutsen, etc.)
  • Gehoorbescherming. (oorkappen, oordoppen, otoplastieken, etc.)
  • Arm- en handbescherming (handschoenen, snijbestendige armbescherming, etc.)
  • Valbeveiliging (valgordels, veiligheidsharnassen, etc.)

 

Op basis van een risico analyse voor jouw werkomgeving adviseren wij je graag welke PBM voor u van toepassing zijn.

Neem contact op
no source
no source
no source
no source
no source
no source
no source
no source
no source
no source

Wat zeggen onze klanten over ons?

Benieuwd naar de ervaringen van andere bedrijven? Bekijk dan de reviews hiernaast. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan namelijk klaar om je zo goed mogelijk te adviseren.

Al jaren is CCC Bedrijfskleding onze leverancier voor o.a. onze koksbuizen, kleding en veiligheidsschoenen. Korte lijntjes en goede service, daar houden wij van!

Wouter

Hilvers

Bakker Hilvers

Sinds 2019 hebben wij een gloednieuwe kledinglijn waar wij erg tevreden mee zijn. Twee dagen lang, zonder gedoe of kosten, hebben zij een geheel verzorgde passessie geregeld voor al onze collega’s.

Leo

Wandel

Presikhaaf Schoolmeubelen

Bij Bolt Europe groeien wij hard en doen dat zo duurzaam mogelijk. Met ‘CCC’ hebben wij een partner gevonden die hierin meedenkt en meebeweegt. De snelle service en oplossingsgerichtheid zijn ingrediënten wat wij waarderen in een leverancier.

Naam

Achternaam

Bolt Europe

Schorten, schoenen, jassen, polo’s tot aan PBM, wij hallen alles bij CCC. De veelzijdigheid aan producten en vooral het meedenken in oplossingen is waarom wij onze spullen halen bij CCC Bedrijfskleding.

Tim

De Jong

SMB Willems

Bij ons in de keuken moet alles verzorgd en snel gaan. Zo gaat dat ook bij onze partner als wij weer een pakket ontvangen van die altijd vriendelijke chauffeur. Koksbuizen, sloven, veiligheidsschoenen en bodywarmers, het komt daar allemaal vandaan!

Tobias

Haagsma

Brasserie de Boerderij

|

Chef-kok

Onze steigerbouwers werken hard maar moeten ook veilig werken. Daarom is er veel verloop in onze kledingvoorraad en daarom is het belangrijk dat onze leverancier snel levert. Daarnaast werken wij op diverse hoogtes en gebruiken daar de wettelijk verplichte valbeveiliging voor, die CCC ons in allerlei soorten en maten levert.

Rick

De Kleermaeker

Steigerbouw Arnhem