Valbeveiliging

Wanneer je moet werken op hoogte…

Moet dit natuurlijk wel veilig gebeuren. In Nederland is valbeveiliging dan ook verplicht, vanaf een hoogte van 2,5 meter. Dat is natuurlijk niet zonder reden. De risico’s bij werken op hoogtes worden vaak onderschat maar de gevolgen zijn groot wanneer het onverhoopt toch misgaat.

De afbeelding op deze pagina geeft de meest voorkomende situaties aan waarbij het gebruik van valbeveiliging verplicht is. De nummers in de afbeelding corresponderen met de benodigde set in de omschrijvingen. Zo kan je makkelijk opzoeken welke valbeveiliging het best te gebruiken is bij jouw geplande werkzaamheden. Wij leveren zowel complete sets als losse onderdelen om bijvoorbeeld een bestaande set uit te breiden.

Bestellen via website?

Het is ook mogelijk de benodigde valbeveiliging te bestellen via onze website. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een orderbevestiging en betaalverzoek. Na betaling zullen wij de order direct verwerken.

Valbeveiliging is gebonden aan een door de fabrikant opgegeven levensduur en dient ieder jaar opnieuw gekeurd te worden. Ook voor deze keuringen ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de valbeveiliging voorzien wordt van een keuringssticker en certificaat.

 

Grote bestelling of persoonlijk advies?

Grote bestellingen? Je vraagt bij CCC-Bedrijfskleding gemakkelijk en geheel vrijblijvend informatie aan. Onze adviseurs helpen je graag veder! Wij adviseren je graag en brengen — als je dat wilt – een geheel vrijblijvende offerte voor je uit.

Neem contact op
no source
no source
no source
no source
no source
no source

Wat zeggen onze klanten over ons?

Benieuwd naar de ervaringen van andere bedrijven? Bekijk dan de reviews hiernaast. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan namelijk klaar om je zo goed mogelijk te adviseren.

Al jaren is CCC Bedrijfskleding onze leverancier voor o.a. onze koksbuizen, kleding en veiligheidsschoenen. Korte lijntjes en goede service, daar houden wij van!

Wouter

Hilvers

Bakker Hilvers

Sinds 2019 hebben wij een gloednieuwe kledinglijn waar wij erg tevreden mee zijn. Twee dagen lang, zonder gedoe of kosten, hebben zij een geheel verzorgde passessie geregeld voor al onze collega’s.

Leo

Wandel

Presikhaaf Schoolmeubelen

Bij Bolt Europe groeien wij hard en doen dat zo duurzaam mogelijk. Met ‘CCC’ hebben wij een partner gevonden die hierin meedenkt en meebeweegt. De snelle service en oplossingsgerichtheid zijn ingrediënten wat wij waarderen in een leverancier.

Naam

Achternaam

Bolt Europe

Schorten, schoenen, jassen, polo’s tot aan PBM, wij hallen alles bij CCC. De veelzijdigheid aan producten en vooral het meedenken in oplossingen is waarom wij onze spullen halen bij CCC Bedrijfskleding.

Tim

De Jong

SMB Willems

Bij ons in de keuken moet alles verzorgd en snel gaan. Zo gaat dat ook bij onze partner als wij weer een pakket ontvangen van die altijd vriendelijke chauffeur. Koksbuizen, sloven, veiligheidsschoenen en bodywarmers, het komt daar allemaal vandaan!

Tobias

Haagsma

Brasserie de Boerderij

|

Chef-kok

Onze steigerbouwers werken hard maar moeten ook veilig werken. Daarom is er veel verloop in onze kledingvoorraad en daarom is het belangrijk dat onze leverancier snel levert. Daarnaast werken wij op diverse hoogtes en gebruiken daar de wettelijk verplichte valbeveiliging voor, die CCC ons in allerlei soorten en maten levert.

Rick

De Kleermaeker

Steigerbouw Arnhem