Bedrijfskleding bouw

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding bouw

Bescherming en veiligheid staan voorop in de bouwsector. Er zijn allerlei veiligheidsaspecten maar ook wetten en regels waar de kleding aan moet voldoen. Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we dat dan ook als geen ander. We bieden daarom graag een uitgebreid assortiment hoogwaardige en duurzame bedrijfskleding voor de bouw.

Of je nu op zoek bent naar comfortabele werkkleding of beschermende veiligheidskleding, je vindt het allemaal bij ons. Ontdek ons ruime assortiment en kies voor veiligheid en comfort op de bouwplaats.

Bedrijfskleding bouw: Ons assortiment

Ons assortiment van werkkleding voor de bouw is afgestemd op de eisen van de meest veeleisende bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidskleding, tegen het weer beschermende kleding en hoge zichtbaarheidskleding, we hebben het allemaal.

Ook kun je bij ons terecht voor werkkleding van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment.

Personalisatiemogelijkheden

Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we dat het personaliseren van bedrijfskleding belangrijk is. Dit om professioneel over te komen en herkenning te creëren voor je bouwonderneming. Daarom bieden wij verschillende personalisatiemogelijkheden. Denk hierbij aan het borduren of bedrukken van je logo of bedrijfsnaam op de bedrijfskleding. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling en herkenning van je bedrijf.

Onze experts staan klaar om je te helpen de beste keuze voor jouw bedrijf te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfskleding bouw: Veiligheid en bescherming

Veiligheid en bescherming zijn essentieel bij het werken in de bouw. Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we dit dan ook als geen ander. Daarom bieden we een breed scala aan industriële kleding die speciaal is ontworpen om werknemers te beschermen tegen de gevaren die ze tijdens hun dagelijkse werkzaamheden kunnen tegenkomen.

Ons assortiment omvat veiligheidsvesten, helmen, veiligheidsschoenen en beschermende kleding voor het werken op hoogte. Met onze bedrijfskleding kan je erop vertrouwen dat je werknemers veilig en beschermd zijn tijdens hun werk.

Comfort en functionaliteit

Als professional in de bouw weet je als geen ander hoe belangrijk het is om veilige, comfortabele en functionele werkkleding te dragen. Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we dit en bieden we een breed scala aan bedrijfskleding. Deze is speciaal ontworpen voor de bouwsector.

Onze kleding voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid en bescherming en blijft tegelijkertijd comfortabel en functioneel. Onze werkkleding is geschikt voor alle seizoenen en biedt uitstekende bescherming tegen alle weersomstandigheden en gevaren op de bouwplaats.

Contact voor professioneel advies en meer informatie

CCC Bedrijfskleding

Neem vandaag nog contact op met ons team van specialisten voor meer informatie over onze hoogwaardige werkkleding voor de bouw. Ontdek op deze manier hoe wij je kunnen helpen om je werknemers beschermd en comfortabel aan het werk te houden.

Of je nu op zoek bent naar standaard werkkleding of gepersonaliseerde oplossingen, wij zijn er om je te adviseren. Daarnaast ondersteunen we je bij het vinden van de perfecte outfit voor je team. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat