Werkschoenen kopen bij CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding en valbeveiliging

Bedrijfskleding en valbeveiliging is essentieel voor de veiligheid. Met name als je op hoogte werkt. Maar ook bij werkzaamheden op diepte is het onmisbaar. Hiermee kan je voorkomen dat iemand van grote hoogte naar beneden valt, met alle gevolgen van dien.

Welke valbeveiliging en bedrijfskleding past bij uw werkzaamheden?

CCC Bedrijfskleding biedt verschillende soorten valbeveiliging. Het dragen van valbeveiliging is namelijk op een hoogte van meer dan 2,50 meter verplicht, zoals je kan lezen op de website van het KvK. Kies daarom zorgvuldig welke beschermende middelen er gebruikt moeten worden. Hierin denken onze adviseurs graag met je mee. Zo zorgen we er samen voor dat de veiligheid gewaarborgd blijft bij werken op grote hoogte.

Valbeveiliging van CCC Bedrijfskleding

Als je kiest voor CCC Bedrijfskleding, dan ga je voor zekerheid en betrouwbaarheid. Wij werken uitsluitend met merken waar wij volledig achter staan. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit van de valbeveiliging en bedrijfskleding garanderen. Wel zo belangrijk als jouw medewerkers of als jij zelf op grote hoogte werkt. Door de juiste middelen te gebruiken beperk je het risico tijdens een klus.

De valbeveiliging kan bij ons besteld worden, maar je kan natuurlijk ook lang komen in de showroom. Hier kan je de valbeveiliging testen en bekijken om ervoor te zorgen dat het aansluit bij jouw wensen en behoeften. Onze medewerkers staan hierbij voor je klaar om een passend advies te geven of de juiste materialen te selecteren.

CCC Bedrijfskleding

Onze valbeveiliging en bedrijfskleding producten

Wij hebben een breed assortiment aan valbeveiliging. Hierdoor hebben we voor iedere klus een passende oplossing. We zorgen ervoor dat het risico tijdens zo’n klus zoveel mogelijk beperkt wordt. Daarom werken wij met de stevigste vanglijnen en meest betrouwbare valbeschermingsmiddelen.

Wil je meer weten over de valbeveiliging van CCC Bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. Onze medewerkers voorzien graag van een passend advies en de juiste middelen. We bespreken de mogelijkheden en zorgen ervoor dat jij en je personeel veilig aan het werk kunnen gaan op grote hoogtes.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Wil je meer weten over onze bedrijfskleding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien graag van de juiste informatie of van een advies op maat. Op deze manier komen we altijd tot de beste oplossing voor jouw onderneming.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat