Werkschoenen kopen bij CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding en valbeveiliging

Bedrijfskleding en valbeveiliging is essentieel voor de veiligheid. Met name als u op hoogte werkt. Maar ook bij werkzaamheden op diepte is het onmisbaar. Hiermee kunt u voorkomen dat iemand van grote hoogte naar beneden valt, met alle gevolgen van dien.

Welke valbeveiliging en bedrijfskleding past bij uw werkzaamheden?

CCC Bedrijfskleding biedt verschillende soorten valbeveiliging voor u. Het dragen van valbeveiliging is namelijk op een hoogte van meer dan 2,50 meter verplicht, zoals u kan lezen op de website van het KvK. Kies daarom zorgvuldig welke beschermende middelen er gebruikt moeten worden. Hierin denken onze adviseurs graag met u mee. Zo zorgen we er samen voor dat de veiligheid gewaarborgd blijft bij werk op grote hoogte.

Valbeveiliging van CCC Bedrijfskleding

Als u kiest voor CCC Bedrijfskleding gaat u voor zekerheid en betrouwbaarheid. Wij werken uitsluitend met merken waar wij volledig achter staan. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit van de valbeveiliging en bedrijfskleding garanderen. Wel zo belangrijk als uw medewerkers of als u zelf op grote hoogte werkt. Door de juiste middelen te gebruiken beperkt u het risico tijdens een klus.

U kunt bij ons valbeveiliging bestellen. Ook kunt u natuurlijk binnenlopen in onze showroom. Hier kunt u de valbeveiliging testen en bekijken om ervoor te zorgen dat het aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze medewerkers staan hierbij voor u klaar om een passend advies te geven of de juiste materialen te selecteren.

CCC Bedrijfskleding

Onze valbeveiliging en bedrijfskleding producten

Wij hebben een breed assortiment aan valbeveiliging. Hierdoor hebben we voor iedere klus een passende oplossing. Zo zorgen we ervoor dat het risico tijdens zo’n klus zoveel mogelijk beperkt wordt. Daarom werken wij met de stevigste vanglijnen en meest betrouwbare valbeschermingsmiddelen.

Wilt u meer weten over de valbeveiliging van CCC Bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. Onze medewerkers voorzien u graag van een passend advies en de juiste middelen. We bespreken de mogelijkheden met u en zorgen ervoor dat u veilig aan het werk kunt op grote hoogtes.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Wilt u meer weten over onze bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van de juiste informatie of een advies op maat. Op deze manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw onderneming.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat