Bedrijfskleding horeca | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding horeca

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor horeca? Zoek dan niet verder. CCC Bedrijfskleding biedt horeca kleding in alle soorten en maten. Zo bieden we verschillende soorten kleding voor het personeel in de keuken, maar ook voor de gastheer of gastvrouw. Kortom, we bieden het totaalpakket voor uw horeca onderneming.

Hiervoor werken we met verschillende bekende merken zoals Chaud Devant, Fristads en Giovanni Capraro. Door met deze merken te werken, kiezen we voor kwaliteit. Dit uit zich in duurzame en nette bedrijfskleding voor in de horeca.

Uitstraling en kwaliteit van bedrijfskleding horeca

Als u kiest voor de bedrijfskleding van CCC Bedrijfskleding gaat u voor kwaliteit en een professionele uitstraling. Wij geloven erin dat medewerkers het visitekaartje zijn voor horeca. Daarom is een verzorgde uitstraling van groot belang wanneer u gasten ontvangt. Onze bedrijfskleding wordt uitgebreid getest en kan bedrukt worden met uw eigen logo.

Voedselveiligheid

De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit houdt de horeca aan bepaalde hygiënestandaarden. Dit hygiene reglement heet de HACCP. Binnen dit reglement wordt benoemd welke bedrijfkleding geschikt is om de hygiene op orde te houden in de keuken. Ook bij CCC bedrijfskleding vindt u kleding die u helpt om zich aan het HACCP te houden.

Onze bedrijfskleding voor horeca

CCC Bedrijfskleding kan u ontzorgen zodat u kunt genieten van de creatieve oplossingen die we te bieden hebben. We hebben verschillende trendy horeca kleding die qua stijl en passie bij uw horeca onderneming past. Wat vindt u allemaal in ons assortiment? Kleding voor:

  • Bediening
  • Keukenpersoneel
  • Receptie
  • Housekeeping
  • Gastheer/- vrouw
  • Management

We bieden voor de gehele onderneming passende bedrijfskleding aan, die op elkaar aansluiten qua stijl. Wilt u zien wat voor kleding wij leveren aan horeca? Dan geven we graag referenties mee die u een goede indruk geven van wat er verwacht kan worden.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Wilt u meer weten over onze bedrijfskleding voor de horeca? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van de juiste informatie of een advies op maat. Op deze manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw onderneming.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat