Bedrijfskleding horeca | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding horeca

Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor in de horeca? Zoek dan niet verder. CCC Bedrijfskleding biedt horeca kleding in alle soorten en maten. Zo bieden we verschillende soorten kleding voor het personeel in de keuken, maar ook voor de gastheer of gastvrouw. Kortom, we bieden het totaalpakket voor jouw horeca onderneming.

Hiervoor werken we met verschillende bekende merken zoals Chaud Devant, Fristads en Giovanni Capraro. Door met deze merken te werken, kiezen we voor kwaliteit. Dit uit zich in duurzame en nette bedrijfskleding voor in de horeca.

Uitstraling en kwaliteit van bedrijfskleding horeca

Als je kiest voor de bedrijfskleding van CCC Bedrijfskleding, ga je voor kwaliteit en een professionele uitstraling. Wij geloven erin dat medewerkers het visitekaartje zijn voor horeca. Daarom is een verzorgde uitstraling van groot belang wanneer je gasten ontvangt. Onze bedrijfskleding wordt uitgebreid getest en kan bedrukt worden met eigen logo.

Voedselveiligheid

De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit houdt de horeca aan bepaalde hygiënestandaarden. Dit hygiënereglement heet de HACCP. Binnen dit reglement wordt benoemd welke bedrijfskleding geschikt is om de hygiëne op orde te houden in de keuken. Ook bij CCC bedrijfskleding vind je kleding die helpt om zich aan het HACCP te houden.

Onze bedrijfskleding voor horeca

CCC Bedrijfskleding kan jou ontzorgen zodat jij kan genieten van de creatieve oplossingen die we te bieden hebben. We hebben verschillende soorten kleding die qua stijl bij jouw horeca onderneming kunnen passen. Wat vind je allemaal in ons assortiment? Kleding voor:

  • Bediening
  • Keukenpersoneel
  • Receptie
  • Housekeeping
  • Gastheer/- vrouw
  • Management

We bieden voor de gehele onderneming passende bedrijfskleding aan, die op elkaar aansluit qua stijl. Wil je zien wat voor kleding wij leveren aan horeca? Dan geven we graag referenties mee die een goede indruk kunnen geven van wat er verwacht kan worden.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Wil je meer weten over onze bedrijfskleding voor de horeca? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien je graag van de juiste informatie of van een advies op maat. Op deze manier komen we altijd tot de beste oplossing voor jouw onderneming.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat