Bedrijfskleding Nijmegen CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bent u op zoek naar bedrijfskleding in de regio Nijmegen? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd aan de Pieter Calandweg in Arnhem. Bij CCC Bedrijfskleding kunt u terecht voor werk-, promotie-, representatieve-, en horecakleding. Voor meer informatie of contact kunt u ons bereiken op 026 – 361 70 74 of u kunt ons mailen op info@ccc-bedrijfskleding.nl. In dit artikel bespreken we de voordelen van bedrijfskleding.

 

De voordelen van werkkleding | bedrijfskleding nabij Nijmegen

Een van de meest risicovolle beroepen om in te werken is de bouw. Deze sector had in 2020 de meeste dodelijke arbeidsongevallen. Gelukkig zijn er veel manieren om de bouw veiliger te maken. Hieronder hebben we een drietal voordelen van werkkleding voor u op een rijtje gezet. Daarnaast kunt u hier de werkkleding van CCC bedrijfskleding nabij Nijmegen bekijken.

Verbeterde veiligheid op de werkplek

Letsel Percentages dalen bij een verbeterde veiligheid op de werkplek, wat goed is voor de gezondheid van uw personeel. Het belangrijkste doel van bedrijfskleding is het beschermen van werknemers. Dit is de verantwoordelijkheid van de werkgever. Als een personeelslid tijdens het werk iets onaangenaams overkomt, is de werkgever verantwoordelijk.

Creëert een veilige omgeving

Als werknemers bedrijfskleding dragen, voelen ze zich veiliger en comfortabeler op het werk. Het laat zien dat het bedrijf geeft om het welzijn van zijn werknemers. Als werknemers niet over het juiste gereedschap beschikken of niet de juiste veiligheidsuitrusting dragen, kunnen veel bouwplaatsen gevaarlijk zijn. Wanneer het bedrijf controle heeft, wordt een veilige omgeving gecreëerd.

Een verhoging van de productiviteit

Uw werknemers werken effectiever als ze zich prettig voelen. Wanneer uw werknemers zich veilig voelen, neemt hun productiviteit toe. Door beschermende kleding te dragen, voelt uw personeel zich beschermd en veilig. In plaats van zich zorgen te maken over mogelijke verwondingen, kunnen ze zich concentreren op hun verantwoordelijkheden. Voor uw bedrijf staat dit gelijk aan een hogere productiviteit en winst.

De voordelen van promotie | bedrijfskleding nabij Nijmegen

Promotiekleding is een marketingstrategie die gewenste resultaten oplevert zonder aanzienlijke kosten. Het stelt bedrijven in staat om in contact te komen met meer potentiële klanten en opdrachtgevers. Hieronder hebben we twee voordelen van promotiekleding voor u op een rijtje gezet. Daarnaast kunt u hier de promotiekleding van CCC Bedrijfskleding nabij Nijmegen bekijken.

Naamsbekendheid

T-shirts, jassen, fleeces en sweaters met aangepaste logo’s erop blijven populaire keuzes voor promotiekleding. Door het grote drukoppervlak kan elk merk bekendheid krijgen binnen het bedrijf of bij het grote publiek.

Relatief goedkope reclame

Investeren in promotiekleding is een verstandige zet voor uw bedrijf als u op een relatief goedkope manier toch zichtbaarheid wilt creëren. In feite kost deze manier minder dan adverteren in andere soorten media.

De voordelen van representatieve kleding | bedrijfskleding nabij Nijmegen

Wilt u dat uw organisatie professioneel en representatief overkomt? Dan is het belangrijk dat alle medewerkers passende werkkleding dragen. Het dragen van hoogwaardige, modieuze werkkleding heeft daarom veel voordelen. Wij hebben twee voordelen hieronder voor u op een rijtje gezet. Daarnaast kunt u hier de representatieve kleding van CCC bedrijfskleding nabij Nijmegen bekijken.

Versterk uw imago door nette en stijlvolle kleding

Het dragen van nette, stijlvolle kleding naar het werk is belangrijk als u hiermee uw imgao kunt verbeteren. Het heeft namelijk een grote invloed op hoe consumenten, omstanders en geīnteresseerden een bedrijf waarnemen. Als u en uw team er netjes uitzien, heeft dat invloed op de mensen om u heen.

Representatief is een slimme marketing zet

Het dragen van representatieve kleding met de bedrijfsnaam of het logo is een slimme manier om uw bedrijf te promoten. Als u en uw medewerkers dagelijks naar verschillende locaties reizen, is zakelijke representatieve kleding praktisch.

 

De voordelen van horecakleding | bedrijfskleding nabij Nijmegen

De voordelen van horecakleding | bedrijfskleding nabij Nijmegen

Horecakleding draait om passie. Als het gaat om presentatie en uitstraling kunnen details het verschil maken. Veel van de medewerkers van CCC bedrijfskleding hebben eerdere ervaring in de hotelbranche. Daarom kunnen zij u goed adviseren over de “Look and Feel” van horecabedrijven. Bovendien hebben wij hieronder de voordelen van horecakleding voor u beschreven. Daarnaast kunt u hier de horecakleding van CCC bedrijfskleding nabij Nijmegen bekijken.

Het zorgt voor een teamgevoel

Voor horecabedrijven is het dragen van horecakleding cruciaal. Het dragen van horecakleding bevordert een gevoel van saamhorigheid onder het personeel. Daarnaast worden collega’s makkelijker herkend door gasten en voelt iedereen zich lid van het team.

Medewerkers worden serieus genomen

Gasten nemen medewerkers serieuzer als ze professioneel gekleed zijn. Hierdoor krijgt het personeel autoriteit. Daardoor zullen gasten hen eerder respecteren en beter behandelen.

Het verhoogt de erkenning

Erkenning van uw personeel is een ander punt dat erg belangrijk is. Dit komt omdat gasten dan weten tot wie ze moeten spreken voor een vraag of een bestelling.

 

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als u de verschillende kleding eens wilt komen proberen. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat