Bedrijfskleding polo

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding polo

Bij CCC Bedrijfskleding vindt u een breed scala aan bedrijfskleding. Zo ook poloshirts die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en industrieën. Of u nu werkt in de horeca, bouw of dienstverlening, wij kunnen u voorzien van polo’s voor bedrijfskleding. Deze zijn geschikt voor uw bedrijfsimago en werkomgeving.

Polo’s als onderdeel van uw bedrijfskleding

Een polo is een tijdloos kledingstuk dat al tientallen jaren wordt gedragen en nog steeds populair is. De polo wordt ook steeds vaker gezien als onderdeel van bedrijfskleding. Polo’s zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en comfortabel om te dragen. Daarbij zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitenwerk en goed te combineren met andere werkkleding stukken. Denk hierbij aan werkbroeken of werkjassen.

Bedrijfskleding polo’s voor verschillende sectoren

Bij CCC Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment bedrijfskleding polo’s die geschikt zijn voor verschillende branches. Zo hebben we polo’s die speciaal zijn ontworpen voor de horeca, met bijvoorbeeld een strakke pasvorm en een button-down kraag. Deze polo’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Hierdoor vindt u altijd een polo die past bij uw bedrijfsuitstraling.

Wij hebben ook polo’s voor de bouw in ons assortiment. Deze polo’s zijn gemaakt van stevige materialen en hebben een comfortabele pasvorm. Deze zijn verkrijgbaar in opvallende kleuren, zodat u goed zichtbaar bent op de werkvloer en voldoet aan de veiligheidseisen.

Naast polo’s voor de horeca en bouw hebben we ook polo’s die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de transport, zorg en dienstverlening. Daarbij hebben we ook poloshirts met een extra lange rug. Deze blijven goed zitten bij werkzaamheden waarbij je veel moet bukken of strekken.

Kies voor kwaliteit en comfort

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en comfort. Onze werkkledingpolo’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn onze polo’s comfortabel om te dragen, zelfs bij langdurig gebruik. Door onze ruime keuze aan maten en kleuren is er altijd een polo die past bij uw bedrijfsimago en werkomgeving.

Bestel uw bedrijfskleding polo’s bij CCC Bedrijfskleding

Bent u op zoek naar kwalitatieve en comfortabele werkkleding polo’s? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u poloshirts die geschikt zijn voor verschillende sectoren en toepassingen. Bovendien kunnen wij uw polo’s voorzien van een bedrukking of borduring met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of slogan. Zo draagt u niet alleen comfortabele maar ook mooie bedrijfskleding.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat