Bedrijfskleding showroom

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding showroom

Bent u op zoek naar een showroom met bedrijfskleding? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij hebben bij CCC Bedrijfskleding een omvangrijke showroom met bedrijfskleding, die zowel online als offline te vinden is. Levert online zoeken niet het resultaat op waar u op hoopte? Kom dan eens langs in onze winkel!

In onze showroom hebben we een grote selectie werkkleding, zakelijke kleding, sportkleding en horecakleding onder één dak. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor promotionele producten en beschermingsmiddelen. Naast dat wij dit verkopen kunt u dit ook laten bedrukken bij ons. Kortom, bij ons kunt u zich laten begeleiden maar ook vooral laten inspireren. Mochten er vragen zijn? Dan helpen onze deskundige adviseurs u graag verder.

CCC Bedrijfskleding in Arnhem

De showroom voor bedrijfskleding is gevestigd aan de Pieter Calandweg 40-42 in Arnhem. Werk-, veiligheids-, horeca-, promotie- en representatiekleding zijn slechts enkele items die hier aan bod komen. Daarnaast leveren wij al jarenlang een groot assortiment werkschoenen, valbeveiliging, PBM’s en promotionele artikelen. Van handdoeken tot zadelhoesjes voor fietsen, van paraplu’s tot bidons met een opvallend etiket. Voor ons is niets te gek! Heeft u momenteel een fantastisch idee? Bel ons, en wij regelen het voor u!

Onze showroom met bedrijfskleding

Wij bieden een ruime keuze van kleding, werkschoenen, PBM’s en valbeveiliging aan vanuit onze showroom. Uiteraard komen we ook graag langs om uw werkplek te bekijken. Op die manier zijn we beter in staat om uw behoeften te bepalen en u advies te geven. Ook kunnen wij bedrijfskleding voorzien van logo’s en/of slogans zodat u uw merkidentiteit verder kunt uitdragen. Hiervoor beschikken wij over een eigen design borduur- en printfaciliteit.

 

Showroom met bedrijfskleding voor zowel kleinere als grotere bedrijven

Iedereen kan zaken met ons doen. Het maakt daarbij niet uit of u een klein bedrijf heeft of een grotere organisatie. Mocht er vraag naar zijn, dan kunnen wij zelfs voor grote en middelgrote bedrijven een Kleding Management Systeem opzetten. Elke medewerker kan dankzij dit systeem maatregistraties bijhouden, een leveringsgeschiedenis bijhouden en vooral gemakkelijk nieuwe bestellingen plaatsen. Zo blijven uw team en u altijd passend gekleed.

Verrast door de showroom? Kom gerust langs of neem een kijkje in de online showroom!

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als u eens langs wilt komen in onze showroom. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat