Bedrijfskleding Wijchen

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Bedrijfskleding Wijchen

Op zoek naar bedrijfskleding in Wijchen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk terecht voor een uitgebreide collectie aan werk-, veiligheids-, horeca-, promotie- en representatieve kleding. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, valbeveiliging en promotieartikelen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het volledig aankleden van bedrijven in Wijchen en omstreken en bieden een persoonlijk en professioneel advies. In onze eigen showroom kun je ons volledige assortiment bekijken. Ook kun je hier terecht voor drukwerk, borduren en vormgeving. Wij kunnen namelijk jouw bedrijfskleding voorzien van logo’s en/of slogans.

Wil jij ook je personeel aankleden in passende en kwalitatieve bedrijfskleding? Neem dan gerust contact met ons op!

Ons assortiment bedrijfskleding en -schoenen in Wijchen

CCC Bedrijfskleding heeft een breed assortiment kleding en schoeisel voor allerlei branches en toepassingen. Het maakt daarbij niet uit of je signaalkleding nodig hebt voor een wegenbouwer, representatieve kleding voor hotelmedewerkers of horecakleding voor je restaurant. Daarnaast kun je voor nog veel meer terecht bij ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandvertragende kleding voor een metaalbewerker.

Wij leveren niet alleen kleding en schoenen, maar ook persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), valbeveiliging en promotieartikelen. Niets is ons te gek! Van handdoeken tot fietszadelhoesjes, van paraplu’s tot bidons met een uniek label. Wij denken graag met je mee en maken het waar.

Kleding
Werkschoenen
Valbeveiliging
PBM

Persoonlijk en professioneel advies voor bedrijfskleding in Wijchen

Bij ons kun je rekenen op persoonlijk en professioneel advies voor je bedrijfskleding. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste bedrijfskleding voor je medewerkers niet altijd eenvoudig is. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de bedrijfskledingbranche. Bovendien zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, functionaliteit en comfort. Wij adviseren je dan ook graag over de verschillende mogelijkheden en helpen je bij het samenstellen van een passend kledingpakket voor je medewerkers.

Onze eigen showroom in de buurt van Wijchen

In onze eigen showroom in Wijchen kun je ons uitgebreide assortiment werkkleding en schoenen komen bekijken en passen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je persoonlijk en professioneel te adviseren over de juiste kleding en schoenen voor jouw werkomgeving en de behoeften van je medewerkers.

Wij begrijpen als geen ander dat bedrijfskleding niet alleen functioneel moet zijn, maar ook representatief en herkenbaar voor jouw organisatie. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om bedrijfskleding te voorzien van bedrukking, borduring of andere persoonlijke accenten. Je bent van harte welkom in onze showroom en ontdek welke oplossingen wij voor jouw bedrijf kunnen bieden.

Ontwerp-, borduur- en bedrukkingsmogelijkheden voor bedrijfskleding in Wijchen

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat je bedrijfskleding past bij je bedrijfsidentiteit en -stijl. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je bedrijfskleding te personaliseren met onze ontwerp-, borduur- en drukmogelijkheden. Onze eigen ontwerpstudio zorgt ervoor dat jouw bedrijfskleding een unieke uitstraling krijgt die past bij jouw bedrijf.

Wil je je bedrijfslogo of slogan laten borduren of bedrukken op je bedrijfskleding? Geen probleem. Wij hebben de kennis en ervaring om jouw wensen te realiseren. Wij werken dan ook met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijfskleding er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat.

Het Kleding Management Systeem voor middelgrote bedrijven in Wijchen

Wij begrijpen dat het beheren van bedrijfskleding een flinke uitdaging kan zijn voor middelgrote bedrijven. Daarom bieden wij een Kleding Management Systeem (KMS) aan. Met dit systeem kunnen we het proces voor je vereenvoudigen en stroomlijnen.

Met ons KMS kunnen wij voor iedere medewerker een maatregistratie vastleggen en de historie van leveringen bijhouden. Zo kunnen we precies bijhouden welke maten er nodig zijn voor nieuwe medewerkers of voor vervangende kleding. Daarnaast kunnen medewerkers eenvoudig nieuwe bestellingen plaatsen via het systeem. Dit zorgt ervoor dat je altijd up-to-date blijft qua kleding en schoenen.

Ons KMS wordt al gebruikt door diverse middelgrote bedrijven in Wijchen en omstreken. Met deze service zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de administratieve taken rondom uw bedrijfskleding en zich volledig kunt richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Neem contact met ons op voor bedrijfskleding in Wijchen

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, meer informatie wilt of een offerte wilt aanvragen. Wij staan klaar en helpen je graag.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat