Beste werkschoen | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkschoenen
CCC Bedrijfskleding

Werkschoenen

U bent waarschijnlijk naar dit artikel gekomen omdat u benieuwd bent welke werkschoen het beste bij u past. Daarom bespreken we de beste werkschoenen. Na het lezen van dit artikel weet u welke schoenen het beste bij u passen.

Wat zijn werkschoenen?

Om een lijst te maken van de beste werkschoenen, is het belangrijk om eerst naar de basis te gaan. We zullen eerst bespreken wat werkschoenen precies zijn en waar u op moet letten bij het kopen van een werkschoen.

Bij een werkschoen is het belangrijk dat de schoen flexibel is. Ook zijn werkschoenen erg afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent. Wanneer u vaak op uw knieën werkt, is het aan te raden een laag model aan te schaffen. Wanneer u werkt waarbij u veel moet klimmen, raden wij aan om een hoog model aan te schaffen.

Daarnaast is het belangrijk dat de voet goed beschermd wordt. De keuze moet worden afgestemd op uw werkzaamheden. Een laag model schoen zal de enkels en achillespees niet beschermen.

Ook is het belangrijk om rekening te houden met de werkomgeving. Daar hebben de schoenen immers een grote invloed op.

Beste werkschoenen

Nu weet u dat elke werkschoen afhankelijk is van het werk dat u doet. Een representatieve lijst van de beste werkschoenen is dan ook niet te maken. Maar om u toch een indicatie te geven, hebben we een top 3 samen te stellen. De schoenen zijn beoordeeld op comfort, veiligheid, design en prijs/kwaliteit. U kunt deze schoenen bekijken in de online showroom.

Grisport Cross Safety

Dit zijn innovatieve en sportief ogende werkschoenen. Daarnaast voldoen deze schoenen aan de S3-veiligheidsnorm. Voor meer informatie over de normen kunt u dit artikel lezen. Deze schoen zorgt voor drainage en ventilatie van zweet en water. Desondanks zijn dit lage schoenen. Het nadeel is dat deze schoenen iets minder veilig zijn als u veel op uw knieën werkt.

Redbrick Motion Shade

Deze schoen heeft een sportief uiterlijk en lijkt erg op normale sneakers. Het materiaal is water- en vuilafstotend en super flexibel. De schoenen bieden veel comfort, waardoor ze geschikt zijn voor beroepen in transport en logistiek.

Redbrick Ladies line

Dit is echt een van de betere damesschoenen. Het bovenwerk is gemaakt van microvezel, waardoor de schoen veel flexibeler is. De schoen heeft een antislip profiel waardoor u veel grip heeft op verschillende ondergronden. Deze schoen is zeer geschikt voor transport, logistiek en horeca.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als u niet zeker bent welk type schoen voor uw bedrijf relevant is. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat