Beste relatie,

Een feestelijke mijlpaal; CCC Bedrijfskleding bestaat officieel 5 jaar! Onofficieel 7 jaar en dat alles met 25 jaar+ ervaring. Snapt u het nog? Daarom blikken wij met eigenaar Coen Gazendam even 5+ jaar terug in de tijd.

Nadat Coen 2 jaar lang, elke dag in bedrijfskleding liep in de Transportbandenindustrie, vond Coen dat het tijd was om echte werkers in de juiste kleding te steken. Niet meer in die oude hobbezakken die vroeger ‘hip’ waren in de Bedrijfskleding. Hij kocht een drukpers, mocht een kantoortje huren en ging potentiële klanten bellen. ‘s Ochtends klanten bezoeken, ‘s middags offreren en administreren en ‘s avonds ging de pers aan. Alles om de kleding van een mooi bedrijfslogo te voorzien.

Langzaamaan groeide hij en bouwde hij een goede relatie op met Hans Erren van Erren Protectie. Hij was nog meer gespecialiseerd in veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen. Na dik 20 jaar in de branche wilde Hans zich volledig gaan richten op andere bedrijvigheid. Vervolgens vroeg hij Coen om te praten over een overname. Toen de overname was afgerond, was Coen inmiddels al bijna 2 jaar bezig onder een andere naam. Het werd dus tijd om CCC te voorzien van een mooi KvK nummer. ‘Vandaar de onofficiële 7 jaar’ legt Coen uit.

‘Als net 23-jarige had ik al genoeg uitdagingen maar de eerste echte uitdaging was er gelijk één van formaat. Dit was namelijk een nieuw pand vinden. Gelukkig vonden we die, 200 meter van de oude, bekende locatie van Erren Protectie. Vooral ook heel prettig voor onze klanten die jaar in jaar uit naar deze gezellige industriestaat kwamen voor kleding, veiligheidsschoenen, PBM en meer…’. Sinds 1 juni 2018 is CCC vanaf de P. Calandweg 40 operabel en inmiddels zijn wij niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Samen met nieuw benoemde bedrijfsleider Rene Bollaart (algemeen bekend bij de meesten van jullie), ging Coen aan de slag om met al die ervaring en nieuw toegevoegde jonge strijdlust, een goedlopend en vernieuwend bedrijf neer te zetten.

Na jaren bouwen, zijn we inmiddels waar we nu zijn. Een mooi bedrijf met nog steeds veel van haar ‘oude’- en nieuwe klanten, bestaande- en nieuwe leveranciers, ‘oude’- en nieuwe collega’s. Coen: ‘Vanuit ons pas volledig renoveerde kantoor merk ik pas hoe trots ik ben, wat we, en ikzelf persoonlijk, hebben bereikt de afgelopen 5 jaar. Ik wil daarom graag al onze leveranciers bedanken voor de zeer fijne samenwerking en al onze (nieuwe) klanten die zijn gebleven en hun vertrouwen in ons hebben uitgesproken. Ook de klanten die geen klant meer zijn, hebben wij van geleerd. Door hen hebben wij geleerd hoe we het in de toekomst beter moesten gaan doen en waar wij nog steeds elke dag aan werken!

Daarnaast, last but not least , wil ik graag al mijn collega’s bedanken, ook zij die hier niet meer werkzaam zijn. Zonder jullie hadden we nooit voor elkaar kunnen krijgen wat we nu hebben. Ik kijk er naar uit om samen met jullie er elke dag weer een feestje van te maken, voor onze klanten, voor onze leveranciers en voor onszelf!