Clique Werkkleding

Kleding / Werkschoenen / Werkkleding

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Clique Werkkleding

Ben je op zoek naar hoogwaardige werkkleding die stijl combineert met duurzaamheid? Zoek niet verder! CCC Bedrijfskleding in Arnhem biedt een uitgebreide selectie werkkleding van het merk Clique.

Werkkleding van het merk Clique

Clique is een bekend merk in de wereld van werkkleding en bedrijfskleding. Het merk staat bekend om de combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nou werkt in de bouw, horeca, zorg of een andere sector, Clique heeft de juiste kleding om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Kleding
Werkschoenen
PBM

Duurzame werkkleding

Bij CCC Bedrijfskleding staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Clique deelt deze visie en heeft zich toegelegd op het produceren van werkkleding die niet alleen lang meegaat, maar ook is ontworpen met respect voor de planeet.

Breed assortiment werkkleding

Clique biedt een breed assortiment werkkleding voor zowel man als vrouw, dat geschikt is voor diverse beroepen en industrieën. Of je nou kiest voor een slijtvaste werkbroek, een overhemd, of praktische veiligheidskleding, Clique heeft de oplossing die past bij jouw sector.

Veiligheid en comfort

Veiligheid en comfort zijn van groot belang in de werkkleding van Clique. Gedurende het verrichten van diverse werkzaamheden is het van belang dat de werkkleding comfortabel zit en niet hindert. De kledingstukken zijn ontworpen om zowel comfortabel als veilig te zijn en hiermee te voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen op het gebied van werkkleding.

Personalisatie met bedrukking en borduurwerk

Bij CCC Bedrijfskleding bieden we niet alleen hoogwaardige werkkleding, maar we kunnen deze ook volledig personaliseren met jouw bedrijfslogo, naam of een andere opdruk naar keuze. Met onze geavanceerde bedrukking- en borduurservice kan je jouw werkkleding uniek maken en merkimago versterken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je de werkkleding zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Arnhem, waar ons vriendelijke en deskundige personeel graag helpt bij het vinden van de perfecte werkkleding. Of je nou op zoek bent naar werkkleding voor jezelf of voor je hele team, wij hebben de oplossing die je zoekt.

Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we dat werkkleding meer is dan alleen maar kleding. Het is een investering in comfort, veiligheid en professionele uitstraling. Met Clique werkkleding ben je klaar voor de uitdagingen van je werk, terwijl je er stijlvol en verzorgd uitziet.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat