Comfortabele werkschoenen | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkschoenen
CCC Bedrijfskleding

Comfortabele werkschoenen

Bescherming op de werkplek wordt geboden door comfortabele werkschoenen. Voor sommige beroepen is het dragen van werkschoenen zelfs wettelijk verplicht, omdat industriële arbeid niet zonder veiligheidsrisico’s is. Werkt jouw bedrijf met vloeistoffen, grote voorwerpen of scherpe voorwerpen? Dan is het cruciaal om aandacht te besteden aan kwaliteitswerkschoenen. Hoewel het een grote kostenpost lijkt, is dit niet nodig.

Bij CCC Bedrijfskleding kan je werkschoenen kopen die aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen voldoen. De beste werkschoenen zijn verkrijgbaar van bekende fabrikanten zoals Eurofort, Grisport, Redbrick en vele anderen. Zo kan je jezelf of jouw personeel betaalbaar beschermen tegen alle gevaren die zich op het werk kunnen voordoen.

Een effectieve beschermende functie

Met de juiste beschermende werkschoenen kan je ongevallen voorkomen. Hiermee worden veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit bedoeld die bescherming bieden tegen schade door bijvoorbeeld vallende voorwerpen, machines, gereedschap, vloeistoffen en pletten. Bij huishoudelijke taken en tuinieren moet je ook geschikte schoenen dragen om letsel te voorkomen.

CCC Bedrijfskleding

Comfortabele werkschoenen

Comfortabele werkschoenen voor langdurig gebruik

Tijdens het werk kan het nodig zijn om werkschoenen te dragen. Dat is niet alleen uit het oogpunt van veiligheid, maar ook uit het oogpunt van comfort. Als je in de gezondheidszorg, de bouw of de horeca werkt, maak je lange dagen en sta je veel. Je voeten dragen het grootste deel van je gewicht, dus als ze niet genoeg steun krijgen, raak je snel vermoeid. Om die reden bieden wij comfortabele werkschoenen aan. Zo ontlast je de voeten en verleng je jouw uithoudingsvermogen.

De comfortabele werkschoenen zijn ook uitstekend geschikt voor persoonlijk gebruik. Ben je thuis vaak aan het klussen? Of maak je graag lange wandelingen? Bekijk dan onze selectie functionele werkschoenen en geef jouw voeten het comfort dat ze verdienen.

Comfortabele werkschoenen kopen

Op onze website is het kopen van werkschoenen eenvoudig en snel. Met onze kennis weet je zeker dat je hoogwaardige werkschoenen koopt die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Je kan ten alle tijden een offerte aanvragen voor jouw werkschoenen, en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt. Wil je de werkschoenen liever bekijken? Dat kan in onze winkel in Arnhem of in onze online showroom.

Voordelen van werkschoenen

Zoals je waarschijnlijk wel weet, hebben werkschoenen veel voordelen. Hieronder zet ik de voordelen van werkschoenen van CCC Bedrijfskleding voor je op een rijtje:

Door de stijgende vraag naar werkschoenen blijft deze branche zich ontwikkelen.
Alle veiligheidsschoenen hebben een stalen neus. Dit biedt bescherming wanneer er iets zwaars op de schoenen valt.
De schoenen met een S2- en S3-norm zijn waterdicht en daarom zeer aan te bevelen wanneer je in een vochtige omgeving werkt.
Wanneer je op een gladde vloer of oppervlak werkt, raden wij aan om te kiezen voor een schoen met een antislipzool. Zo heb je altijd de perfecte grip.
Er zijn zelfs schoenen die aangepast zijn aan warme temperaturen. Sommige schoenen zijn geschikt voor een contactwarmte van 300 graden Celsius.
Als je in een zeer koude omgeving werkt, raden wij aan om te kiezen voor isolerende werkschoenen.
Doordat wij een zeer ruim assortiment kunnen aanbieden, is er voor iedereen de juiste werkschoen. Bij ons kan je kiezen uit verschillende modellen. Wij hebben sneakers, hoge schoenen, lage schoenen en nog veel meer.
Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Heb je vragen over werkschoenen? Neem dan contact op met een van onze werkschoen experts. Ook voor andere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat