Comfortabele werkschoenen | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkschoenen
CCC Bedrijfskleding

Comfortabele werkschoenen

Bescherming op de werkplek wordt geboden door comfortabele werkschoenen. Voor sommige beroepen is het dragen van werkschoenen zelfs wettelijk verplicht, omdat industriële arbeid niet zonder veiligheidsrisico’s is. Werkt uw bedrijf met vloeistoffen, grote voorwerpen of scherpe voorwerpen? Dan is het cruciaal om aandacht te besteden aan kwaliteitswerkschoenen. Hoewel het een grote kostenpost lijkt, is dit niet nodig.

Bij CCC Bedrijfskleding kunt u werkschoenen kopen die aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen voldoen. De beste werkschoenen zijn verkrijgbaar van bekende fabrikanten zoals Eurofort, Grisport, Redbrick en vele anderen. Zo kunt u uzelf of uw personeel betaalbaar beschermen tegen alle gevaren die zich op het werk kunnen voordoen.

Een effectieve beschermende functie

Met de juiste beschermende werkschoenen kunt u ongevallen voorkomen. Hiermee worden veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit bedoeld die bescherming bieden tegen schade door bijvoorbeeld vallende voorwerpen, machines, gereedschap, vloeistoffen en pletten. Bij huishoudelijke taken en tuinieren moet u geschikte schoenen dragen om letsel te voorkomen.

CCC Bedrijfskleding

Comfortabele werkschoenen

Comfortabele werkschoenen voor langdurig gebruik

Tijdens uw werk kan het nodig zijn om werkschoenen te dragen. Dat is niet alleen uit het oogpunt van veiligheid, maar ook uit het oogpunt van comfort. Als u in de gezondheidszorg, de bouw of de horeca werkt, maakt u lange dagen en staat u veel. Uw voeten dragen het grootste deel van uw gewicht, dus als ze niet genoeg steun krijgen, raakt u snel vermoeid. Om die reden bieden wij comfortabele werkschoenen aan. Zo ontlast u uw voeten en verlengt u uw uithoudingsvermogen.

De comfortabele werkschoenen zijn ook uitstekend geschikt voor persoonlijk gebruik. Bent u thuis vaak aan het klussen? Of maakt u graag lange wandelingen? Bekijk dan onze selectie functionele werkschoenen en geef uw voeten het comfort dat ze verdienen.

Comfortabele werkschoenen kopen

Op onze website is het kopen van werkschoenen eenvoudig en snel. Met onze kennis weet u zeker dat u hoogwaardige werkschoenen koopt die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. U kunt te allen tijde een offerte aanvragen voor uw werkschoenen, en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt. Wilt u de werkschoenen liever bekijken? Dat kan in onze winkel in Arnhem of in onze online showroom.

Voordelen van werkschoenen

Zoals u waarschijnlijk wel weet, hebben werkschoenen veel voordelen. Hieronder zet ik de voordelen van werkschoenen van CCC Bedrijfskleding voor u op een rijtje:

Door de stijgende vraag naar werkschoenen blijft deze branche zich ontwikkelen.
Alle veiligheidsschoenen hebben een stalen neus. Dit biedt bescherming wanneer er iets zwaars op uw schoenen valt.
De schoenen met een S2- en S3-norm zijn waterdicht en daarom zeer aan te bevelen wanneer u in een vochtige omgeving werkt.
Wanneer u op een gladde vloer of oppervlak werkt, raden wij u aan te kiezen voor een schoen met een antislipzool. Zo heeft u altijd de perfecte grip.
Er zijn zelfs schoenen die aangepast zijn aan warme temperaturen. Sommige schoenen zijn geschikt voor een contactwarmte van 300 graden Celsius.
Als u in een zeer koude omgeving werkt, raden wij u aan te kiezen voor isolerende werkschoenen.
Doordat wij een zeer ruim assortiment kunnen aanbieden, is er voor iedereen de juiste werkschoen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen. Wij hebben sneakers, hoge schoenen, lage schoenen en nog veel meer.
Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Heeft u vragen over werkschoenen? Neem dan contact op met een van onze werkschoen experts. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat