Dames werkschoenen CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkschoenen
CCC Bedrijfskleding

Dames werkschoenen

Bent u op zoek naar werkschoenen voor dames? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij bieden verschillende maten en soorten werkschoenen aan. Na het lezen van dit artikel zult u erachter komen wat voor verschillende dames werkschoenen wij aanbieden.

Wat zijn werkschoenen

We kennen allemaal de ‘werkschoenen’ Degelijke zware werkschoenen. Echter in tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn er nu ook trendy werkschoenen. Bij sommige schoenen ziet u niet eens dat het werkschoenen zijn. Werkschoenen zijn dus niet meer beperkt tot schoenen die vaak gebruikt worden tijdens werkzaamheden waarbij de voeten extra bescherming nodig hebben.

Verschillende soorten dames werkschoenen

Er zijn verschillende soorten dames werkschoenen. Vooral het uiterlijk verschilt veel van elkaar. U kunt de schoenen hier in onze online showroom bekijken. Hieronder hebben wij de soorten dames werkschoenen voor u op een rijtje gezet.

Standaard werkschoen

De standaard schoen is de basis werkschoen. Bij deze schoen staat veiligheid voorop. Bovendien is deze schoen de goedkoopste in ons assortiment. Deze standaard werkschoen voldoet aan de S3-veiligheidsnorm. Om meer informatie te krijgen over de veiligheidsnormen kunt u dit artikel lezen.

Nette werkschoen

Er zijn ook nette werkschoenen voor de dames. Deze zijn geschikt voor de dames die netjes gekleed zijn of in een uniform werken. Meestal wordt dit gedragen door dames die een leidinggevende functie hebben of in het managementteam zitten. Er zijn zelfs nette werkschoenen met een hak in ons assortiment. De meeste van deze schoenen voldoen aan de S3-norm.

Sportieve dames werkschoenen

Naast de standaard en nette werkschoen hebben wij ook sportieve werkschoenen op voorraad. Deze is erg populair bij vrouwen. Dit komt omdat deze schoenen erg comfortabel zijn en het niet opvalt dat het veiligheidsschoenen zijn. Ze zien eruit als ‘normale’ schoenen. Bovendien zijn ze van zeer licht materiaal. Deze schoenen voldoen meestal aan de S1-, S1P-, S2- of S3-norm.

Voordelen van werkschoenen

Zoals u waarschijnlijk wel weet, hebben werkschoenen veel voordelen. Hieronder zet ik de voordelen van werkschoenen van CCC Bedrijfskleding voor u op een rijtje:

Door de stijgende vraag naar werkschoenen blijft deze branche zich ontwikkelen.
Alle veiligheidsschoenen hebben een stalen neus. Dit biedt bescherming wanneer er iets zwaars op uw schoenen valt.
De schoenen met een S2- en S3-norm zijn waterdicht en daarom zeer aan te bevelen wanneer u in een vochtige omgeving werkt.
Wanneer u op een gladde vloer of oppervlak werkt, raden wij u aan te kiezen voor een schoen met een antislipzool. Zo heeft u altijd de perfecte grip.
Er zijn zelfs schoenen die aangepast zijn aan warme temperaturen. Sommige schoenen zijn geschikt voor een contactwarmte van 300 graden Celsius.
Als u in een zeer koude omgeving werkt, raden wij u aan te kiezen voor isolerende werkschoenen.
Doordat wij een zeer ruim assortiment kunnen aanbieden, is er voor iedereen de juiste werkschoen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen. Wij hebben sneakers, hoge schoenen, lage schoenen en nog veel meer.
Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Bent u benieuwd welke schoen het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat