Helly Hansen

Kleding / Werkschoenen / Werkkleding

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Helly Hansen

Werkkleding die ervoor zorgt dat jijzelf en jouw werknemers warm, droog en veilig blijven. Maak kennis met het assortiment werkkleding van Helly Hansen. Het Noorse bedrijf ontwikkelt al jaren werkkleding die voldoet aan de diverse gestelde veiligheidsnormen, waarbij zij werken met de meest innovatieve technologie en materialen. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan werkkleding en accessoires.

Helly Hansen werkkleding

Helly Hansen staat bekend om een breed productaanbod dat jou of jouw werknemers beschermt, warm houdt en droog houdt. In 1877 richtte de Noorse kapitein Helly Juell Hansen het bedrijf op. De kapitein, met inmiddels 20 jaar werkervaring, slaagde er niet in om een product te vinden dat zichzelf en zijn bemanning beschermde tegen barre weersomstandigheden. Hij besloot om zelf aan de slag te gaan, met katoen en lijnzaadolie. Hiermee creëerde hij succesvolle waterdichte en waterafstotende regenkleding. Inmiddels is het merk internationaal een waar begrip.

Assortiment werkkleding Helly Hansen

Het assortiment werkkleding van Helly Hansen is zeer uitgebreid. Van werkshirts tot werkbroeken, regenkleding en werkschoenen. Het merk maakt het voor vakmannen mogelijk om zichzelf te beschermen op de werkvloer gedurende het verrichten van uiteenlopende werkzaamheden gedurende slechte weersomstandigheden.

Truien en sweaters

De truien en sweaters uit de collectie van Helly Hansen zijn ontworpen om jou of jouw werknemers gedurende het verrichten van uiteenlopende werkzaamheden voldoende bewegingsvrijheid te bieden. Wil je jouw bedrijfsnaam of logo bedrukken of borduren op de werkkleding? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij CCC Bedrijfskleding.

Thermo & onderkleding

Naast bovenkleding die droog en warm houdt, bestaat het assortiment ook uit thermo en onderkleding voor het verrichten van diverse werkzaamheden. De thermo en onderkleding voelen zeer comfortabel aan en houden je goed warm.

Regenkleding

Het is allemaal begonnen met de zelfgemaakte regenkleding in 1877. Het bedrijf is de uitvinder van de regenkleding. Het is dan ook niet voor niets dat het merk met zijn regenkleding marktleider in Europa is. De regenkleding is gedurende de jaren op een innovatieve wijze ontwikkeld en ontworpen, waardoor de kleding vandaag de dag nog steeds zeer geliefd is onder werknemers en vakmensen.

Polo’s

Ben je voor jezelf of je werknemers op zoek naar een stijlvolle en comfortabele polo? Helly Hansen is het merk waarmee je professioneel en zakelijk op de werkvloer verschijnt. De polo’s zijn zeer populair onder diverse branches waaronder: bouw, transport en logistiek.

Shirts

De shirts zijn zowel geschikt voor het dragen tijdens werkzaamheden verrichten, als gedurende je vrije tijd. De shirts beschikken over een modern design en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Of je nou op zoek bent naar een t-shirt, een shirt met lange mouwen of een thermoshirt, je vindt het in het assortiment van Helly Hansen.

Overalls

Werkzaam binnen een werkomgeving met extreme werksituaties waarbij het dragen van een overall van essentieel belang is? De overalls dragen bij aan een gezonde en veilige werkomgeving.

Neem contact op

Helly Hansen online bij CCC Bedrijfskleding

Op zoek naar een compleet assortiment werkkleding van het merk Helly Hansen? Je bent bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van advies op basis van geschikte en hoogwaardige kwaliteit werkkleding. Wil je meer informatie over een van onze producten? Bekijk onze online showroom eens of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte verwijzen wij je door naar het daarvoor bestemde formulier op onze website.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat