Hippe bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Hippe bedrijfskleding

Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we dat bedrijfskleding niet alleen praktisch moet zijn, maar ook een representatieve uitstraling moet hebben. Daarom bieden wij een ruim assortiment trendy werkkleding voor elke branche. Of je nou werkt in de horeca, retail, gezondheidszorg of bouw, bij ons vind je de meest trendy en modieuze werkkleding die past bij jouw wensen en behoeften.

Onze trendy werkkleding is niet alleen stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit. Wij werken alleen met merken die zich in de markt hebben bewezen en kleding die tegen een stootje kan.

Bedruk en personaliseer uw hippe bedrijfskleding

Wij vinden dat bedrijfskleding niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en trendy moet zijn. Daarom bieden we een uitgebreide collectie trendy werkkleding voor elke branche.

Maar het kan nog beter. Met onze bedrukkings- en personalisatiemogelijkheden maken wij jouw bedrijfskleding compleet. Je kan bijvoorbeeld het bedrijfslogo, een slogan of zelfs de namen van medewerkers op de kleding laten bedrukken. Zo draagt de kleding niet alleen bij aan de uitstraling van het bedrijf, maar ook aan de herkenbaarheid van de medewerkers.

Onze ontwerpstudio staat klaar om samen met jou het perfecte ontwerp voor je bedrijfskleding te maken. Van eenvoudige prints tot complexe ontwerpen, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfskleding er perfect uitziet. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons assortiment hippe bedrijfskleding online of in onze showroom

Je kan ons assortiment op twee manieren bekijken: online en via de fysieke showroom. In onze online showroom kan je op je gemak ons gehele assortiment bekijken en eenvoudig een offerte aanvragen. Zoek eenvoudig op de gewenste categorie, kleur, maat en stijl en vind de perfecte bedrijfskleding voor jouw medewerkers.

Wil je de bedrijfskleding liever persoonlijk zien en voelen voordat je tot aankoop overgaat? Dan ben je van harte welkom in onze fysieke showroom. Hier kan je het assortiment bekijken en passen. Daarnaast staan onze adviseurs klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kan dan direct zien hoe de werkkleding eruit ziet en aanvoelt. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt voor jouw bedrijf en medewerkers.

Advies op maat: laat ons helpen bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding

Bij CCC Bedrijfskleding begrijpen we dat het kiezen van de juiste bedrijfskleding een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij advies op maat om jou te helpen de beste keuze te maken.

Onze experts zijn er om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom of een online consult. Zo zorgen we er bij CCC Bedrijfskleding voor dat jouw team er niet alleen hip, maar ook professioneel uitziet!

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat