Horecakleding bij CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Horecakleding

Bent u op zoek naar horecakleding? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten kleding aan. Na het lezen van dit artikel komt u erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Horecakleding bij CCC Bedrijfskleding

Bij horecakleding draait alles om passie. Elk detail kan het verschil maken, zowel in presentatie en uitstraling als in kwaliteit. Bij CCC Bedrijfskleding werken meerdere mensen die een verleden hebben in de horeca. Daarom kunnen zij meedenken over de ‘Look & Feel’ van de horeca. Zij kunnen u advies op maat geven.

Er zijn verschillende soorten, maten en modellen horecakleding. De beleving in een restaurant, café of hotel kan compleet worden gemaakt door de uitstraling van het personeel. Heeft u een plek gevonden waar ze mooie horeca kleding dragen en zou u die graag willen hebben? Stuur ons dan een foto van het type kleding dat ze dragen en wij kunnen het voor u reproduceren.

CCC Bedrijfskleding

CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier voor o.a. horecakleding. Wij werken vanuit onze showroom met een uitgebreid assortiment aan kleding. Ook bezoeken wij graag jouw bedrijf om kennis te maken en de werkomgeving te verkennen. Hierdoor kunnen wij een goed advies geven. Wij leveren aan allerlei organisaties; van grote bedrijven tot eenmanszaken.

Laat ons jouw zorgen uit handen nemen. Wij bieden horecakleding die perfect aansluit bij de stijl van je bedrijf. Wij hebben geweldige horecakleding oplossingen voor bediening, keuken, receptie, housekeeping, management en gastheer of gastvrouw.

Het is altijd belangrijk om na te denken over de kleding, zeker als je een nieuwe huisstijl aan het ontwikkelen bent. Wij laten voorbeelden zien door middel van samples. Uiteindelijk kan je zelf bepalen welke kleding het beste bij jou en je organisatie past.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Je kan altijd bij ons terecht met vragen. Onze experts staan klaar om advies op maat te geven. Je kan ons bereiken via de telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat