Kleding bedrukken bij CCC Bedrijfskleding in Arnhem

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Kleding bedrukken Arnhem

Kleding bedrukken in Arnhem? Zoek dan niet verder! De locatie voor kleding bedrukken en borduren in Arnhem is CCC Bedrijfskleding, waar uw bestelling snel, nauwkeurig en betaalbaar wordt afgehandeld.

Het bedrukken van kleding zorgt gegarandeerd voor een nette en professionele uitstraling. Het dragen van bedrukte kleding vergroot bovendien de naamsbekendheid omdat uw medewerkers, team of gezelschap fungeert als visitekaartje.

De mogelijkheden voor kleding bedrukken in Arnhem

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van werkkleding bij CCC Bedrijfskleding. Zo is het merendeel van de selectie werkkleding bedrukbaar, dus de kans is groot dat uw favoriete werkbroek, werkshirt of werkpolo bedrukbaar is. De bedrukking zelf kan de naam, slogan, telefoonnummer of website van het bedrijf bevatten.

De borst is de plaats waar werkkleding het vaakst wordt bedrukt, maar andere plaatsen zijn onder meer de rug, de mouw en de broekspijp. Let bij het kiezen van de plaats van bedrukking vooral op details zoals een rits, zak of reflecterende streep op de borst. In dat geval wordt het bedrukken van kleding minder geschikt voor deze toepassing.

Kleding bedrukken in Arnhem voor herkenbaarheid

Door kleding te bedrukken kunt u de naamsbekendheid bij uw doelgroep maximaliseren. Dit omdat uw medewerkers, team of bedrijf bedrukte kleding dragen, waardoor ze visitekaartjes lopen voor het gehele belang. Zorg er dus voor dat de kleding er ook na veel wassen en dragen goed uit blijft zien. Het is dan ook zaak om te kiezen voor kleding van hoge kwaliteit. Bij CCC Bedrijfskleding helpen wij u hier graag bij!

Fiscaal voordeel van werkkleding bedrukken

De kosten voor het bedrukken van werkkleding zijn meestal aftrekbaar van de belastingen. Heeft u een bedrukking die minstens 70 cm2 groot is? Dan is dat een extra voordeel. De aanschafkosten van de werkkleding zijn op die manier in principe altijd volledig fiscaal aftrekbaar. Meer details vindt u op de website van de belastingdienst.

 

 

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over kleding bedrukken in Arnhem. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat