Korte werkbroek voor heren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkbroeken
CCC Bedrijfskleding

Korte werkbroek heren

Een heren korte werkbroek nodig voor werknemers? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres voor een groot assortiment korte werkbroeken. De hete zomermaanden zijn perfect voor deze korte werkbroeken voor mannen! Het kan namelijk erg oncomfortabel zijn om in deze warme temperaturen een lange werkbroek te moeten dragen, zeker in de zomer. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Klik dan hier om naar de online showroom te gaan. Wilt u de werkbroeken liever in het echt zien? Bezoek dan onze showroom en vraag om advies.

Het assortiment van CCC Bedrijfskleding

Het assortiment van CCC Bedrijfskleding bestaat uit korte werkbroeken met multifunctionele zakken. Zo zijn er korte werkbroeken beschikbaar voor zowel het lichte werk als de wat zwaardere werkzaamheden. Vanzelfsprekend zijn er diverse kleuren en modellen beschikbaar voor de korte werkbroeken. Daarnaast bieden wij ook afritsbare werkbroeken aan. Zo kunt u eenvoudig de pijpen afritsen tot een korte werkbroek!

Ook wel eens een korte werkbroek gehad, waar u graag extra zakken voor uw gereedschap in had willen hebben? Kijk dan eens naar een gereedschapsriem. Deze houden al uw gereedschap bij de hand. ideaal toch?

Korte werkbroek voor heren met een bedrijfslogo

Natuurlijk kan een korte werkbroek ook worden voorzien van een geborduurd of bedrukt bedrijfsembleem. Zo ziet u vaak dat de rechter kontzak van een korte werkbroek wordt bedrukt. Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden. Om alle mogelijkheden en details te bespreken kunt u gerust contact met ons opnemen. Hierbij kunt u rekenen op ondersteuning van een van onze experts.

Korte werkbroeken voor heren en meer

In de online showroom van CCC Bedrijfskleding bieden we een verscheidenheid aan korte werkbroeken. Hoewel veel van de korte werkbroeken die we online aanbieden zijn ontworpen voor de bouwsector, bieden we daarnaast ook korte werkbroeken die perfect zijn voor uw schilders garderobe. Uiteraard kunt u bij ons het hele jaar door de leukste werkkleding bestellen. Het is bijvoorbeeld handig om zowel zomer- als winterwerkbroeken bij de hand te hebben als u buiten werkt. Ook bieden wij werklaarzen, overalls, jassen en andere professionele werkkleding aan. Klik hier om onze gehele collectie werkkleding te bekijken.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Als u vragen heeft of behoefte hebt aan advies kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 026 – 361 70 74 of te mailen naar info@ccc-bedrijfskleding.nl. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Arnhem.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat