Korte werkbroek | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkbroeken
CCC Bedrijfskleding

Korte werkbroek

Ben je op zoek naar een korte werkbroek voor de zomer? Dan ben je bij CCC-bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij zijn totaalleverancier van horeca-, werk-, veiligheids-, representatieve en promotiekleding. Daarnaast leveren wij al jaren een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), valbeveiliging en promotieartikelen.

Korte werkbroeken verkrijgbaar in alle kwaliteiten!

Werk- of bedrijfskleding is er in verschillende stijlen, maten en kleuren. Functionaliteit, comfort en herkenbaarheid zijn onze drie kernwaarden. Daarom willen wij je wegwijs maken in het doolhof van alle mogelijkheden die de markt te bieden heeft. We hebben een enorm assortiment omdat we samenwerken met zoveel bekende en minder bekende merken. Heb je al werkkleding, maar wil je bijvoorbeeld een nieuwe korte werkbroek? Geen probleem, ook daarmee kunnen wij je helpen.

Goede lichaamsbescherming is cruciaal tijdens zwaar tillen en andere vormen van fysieke arbeid. Maar ook bij blootstelling aan omgevingsfactoren zoals hitte of giftige stoffen is het belangrijk om je gepast te kleden. Wij adviseren je graag over welke bescherming voor jou belangrijk is. Wij adviseren je ook graag over welke kleding geschikt is op basis van de gevaren van je werk. Naast bescherming is bedrijfseenheid en uitstraling belangrijk. Het helpt ervoor te zorgen dat jij en je teamleden gezien en herkend worden op het werk. De algemene uitstraling fungeert als een visitekaartje voor jouw organisatie, vooral als de kleding ook een logo en/of motto bevat.

Voordelen een korte werkbroek

Het dragen van een korte werkbroek kan in bepaalde situaties comfortabeler zijn. Zoals bij het werken in een warm klimaat of het uitvoeren van fysiek zware taken. Dit komt omdat het de benen meer ruimte geeft om te bewegen en te ademen. Daardoor kan oververhitting worden voorkomen. Bovendien kan een korte werkbroek in draf ook praktisch zijn omdat het gemakkelijker is om te bewegen en taken uit te voeren zonder dat de broek in de weg zit.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt over een korte werkbroek. Ook voor andere vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat