Over CCC bedrijfskleding

Bekijk onze brochure

Over ons

CCC Bedrijfskleding is totaalleverancier voor werk-, veiligheids-, horeca-, promotie- en representatieve kleding. Daarnaast leveren wij al jaren een ruim assortiment aan werkschoenen, Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM), valbeveiliging maar ook promotieartikelen. Van handdoeken tot fietszadelhoesjes, van paraplu’s tot flesjes water met uniek label… niets is ons te gek! Heb je zelf al een leuk idee? Bel ons en wij werken het voor je uit!

Van signaalkleding voor een wegenbouwer tot een representatief kostuum voor een hotelmedewerker, van horecakleding voor een restaurant tot brandvertragende kleding voor een metaalbewerker, van promotionele kleding voor een evenement tot waterdichte kleding voor een gevelreiniger. CCC Bedrijfskleding levert aan alle sectoren en heeft voor elke toepassing passende kleding en/of werkschoenen. Met onze uitgebreide collectie en meer dan 200 verschillende veiligheidsschoenen, office- en uniformschoenen en werklaarzen hebben wij altijd wel het juiste schoeisel voor jou!

Mede door de overname van Erren Protectie, een toonaangevend bedrijf in Arnhem en omstreken, in 2018, onze opgebouwde kennis en jarenlange ervaring mogen wij tegenwoordig jaarlijks meer dan 500 bedrijven in de horeca, bouw of dienstverlening volledig aankleden. Mogen wij jou van dienst zijn?

Eigen showroom

Vanuit onze showroom werken wij met een uitgebreid assortiment kleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en valbeveiliging. Vanzelfsprekend komen we ook graag een kijkje nemen in jouw eigen werkomgeving. Zo kunnen we nog beter een inschatting maken van de behoeften en je altijd voorzien van een goed advies. Met onze eigen ontwerp- borduur- en bedrukkingstudio kunnen wij bedrijfskleding voorzien van logo’s en/of slogans zodat om jouw huisstijl nog breder uit te dragen. Zowel ZZP’ers als grotere bedrijven en instellingen zijn bij ons aan het juiste adres. Desgewenst richten wij voor (middel)grote bedrijven een Kleding Management Systeem (KMS) in. Met dit systeem is het mogelijk voor iedere medewerker een maatregistratie vast te leggen, historie van leveringen bij te houden maar bovenal ook nieuwe bestellingen op eenvoudige wijze te plaatsen. Zo blijven jij en je personeel altijd up-to-date qua kleding en schoenen.

Coen Gazendam

‘Samen met mijn collega’s probeer ik elke dag het verschil te maken om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te voorzien van hun wensen’

Eigenaar

Rene Bollaart

‘Samen met Coen stuur ik het team zo goed mogelijk aan. Wanneer de telefoon gaat, neem ik graag uw bestelling aan of help ik je verder!’

Bedrijfsleider

Remco van Veen

‘Geen enkel artikel dat niet via mijn handen gaat. Van het verwerken van de goederen tot het zorgen dat alles bij de juiste klant afgeleverd wordt’

Manager Magazijn

Jan

‘Pakketten rondbrengen en een praatje maken met onze klanten is wat ik het liefste doe!’

Chauffeur

Michelle

‘Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daarnaast spring ik regelmatig bij de Verkoop Binnendienst voor de orderverwerking.’

Administratie

Grote bestelling of persoonlijk advies?

Grote bestellingen? Je vraagt bij CCC-Bedrijfskleding gemakkelijk en geheel vrijblijvend informatie aan. Onze adviseurs helpen je graag veder! Wij adviseren je graag en brengen — als je dat wilt – een geheel vrijblijvende offerte voor je uit.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten over ons?

Benieuwd naar de ervaringen van andere bedrijven over ons? Bekijk dan de reviews hiernaast. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan namelijk klaar om jou zo goed mogelijk te adviseren.

Al jaren is CCC Bedrijfskleding onze leverancier voor o.a. onze koksbuizen, kleding en veiligheidsschoenen. Korte lijntjes en goede service, daar houden wij van! 

Wouter

Hilvers

Bakker Hilvers

Sinds 2019 hebben wij een gloednieuwe kledinglijn waar wij erg tevreden mee zijn. Twee dagen lang, zonder gedoe of kosten, hebben zij een geheel verzorgde passessie geregeld voor al onze collega’s.

Leo

Wandel

Presikhaaf Schoolmeubelen

Bij Bolt Europe groeien wij hard en doen dat zo duurzaam mogelijk. Met ‘CCC’ hebben wij een partner gevonden die hierin meedenkt en meebeweegt. De snelle service en oplossingsgerichtheid zijn ingrediënten wat wij waarderen in een leverancier. 

Bolt Europe

Schorten, schoenen, jassen, polo’s tot aan PBM, wij hallen alles bij CCC. De veelzijdigheid aan producten en vooral het meedenken in oplossingen is waarom wij onze spullen halen bij CCC Bedrijfskleding.

Tim

de Jong

SMB Willems

Bij ons in de keuken moet alles verzorgd en snel gaan. Zo gaat dat ook bij onze partner als wij weer een pakket ontvangen van die altijd vriendelijke chauffeur. Koksbuizen, sloven, veiligheidsschoenen en bodywarmers, het komt daar allemaal vandaan! 

Tobias

Haagsma

Brasserie de Boerderij

|

Chef-kok

Onze steigerbouwers werken hard maar moeten ook veilig werken. Daarom is er veel verloop in onze kledingvoorraad en daarom is het belangrijk dat onze leverancier snel levert. Daarnaast werken wij op diverse hoogtes en gebruiken daar de wettelijk verplichte valbeveiliging voor, die CCC ons in allerlei soorten en maten levert.

Rick

De Kleermaeker

Steigerbouw Arnhem

no source
no source
no source
no source
no source
no source
no source
no source