Portwest valbeveiliging

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Portwest valbeveiliging

Portwest bij CCC Bedrijfskleding. Portwest is een Ierse fabrikant die sinds 1904 gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van valbeveiliging, werkkleding, veiligheidskleding en PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen). Inmiddels is Portwest een merk dat wereldwijd bekendstaat om zijn hoogwaardige kwaliteit valbeveiliging, werkkleding, veiligheidskleding en PBM’s. Benieuwd naar valbeveiliging van het merk Portwest? Bezoek onze online showroom eens.

Valbeveiliging

In Nederland is valbeveiliging vanaf 2,5 meter hoogte verplicht. Jaarlijks vinden er veel ongevallen plaats op de werkvloer door het niet of onjuist gebruik van valbeveiliging. Het werken op hoogte brengt grote risico’s met zich mee, die vaak door werkgevers en werknemers worden onderschat. Hoogwaardige kwaliteit valbeveiliging is een onmisbaar materiaal op de werkvloer.

Assortiment Portwest online

CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier op het gebied van veiligheidskleding, werkkleding en valbeveiliging. Ons assortiment bestaat uit diverse valbeveiligingsmaterialen voor vrijwel iedere klus. Graag laten wij je kennis maken met ons assortiment Portwest valbeveiliging:

Harnassen en gordels

De harnassen en gordels behoren tot het assortiment valbeveiliging van Portwest en zijn van essentieel belang om werknemers te beschermen tegen vallen tijdens het werken. Harnassen en gordels ondersteunen het lichaam.

Vanglijnen en valstopapparaten

Vanglijnen en valstopapparaten worden geactiveerd bij een plotselinge beweging of val van werknemers. De kans op letsel wordt in combinatie met een harnas en ankerpunt geminimaliseerd.

Ankerpunten

De ankerpunten uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding worden gebruikt als onderdeel van een valbeveiligingssysteem. Ankerpunten maken het mogelijk om vanglijnen, valstopapparaten en andere uitrustingen vast te maken.

Valhelmen

Valhelmen beschermen het hoofd van medewerkers tegen verwondingen als gevolg van vallen of stoten.

CCC Bedrijfskleding

Samengestelde valbeveiliging sets

CCC Bedrijfskleding beschikt naast individuele valbeveiliging producten ook over samengestelde sets. Benieuwd naar alle samengestelde sets van het merk Portwest voor daken, hoogwerkers, industrie en steigers? Klik hier.

Allround set

De all round set van CCC Bedrijfskleding is geschikt voor diverse werkzaamheden. De set maakt het mogelijk om op hoogte zowel korte als lange afstanden te overbruggen. De allround set bestaat uit een veiligheidsharnas met 2 bevestigingspunten, een vanglijn + Rope Grab of een automatisch valstopapparaat.

Bouwset basis

De bouwset basis is samengesteld voor werkzaamheden tijdens de bouw. De set bestaat uit persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder een veiligheidsharnas met een bevestigingspunt en een valstopapparaat.

Bouwset extra

De bouwset extra is samengesteld als onderdeel van een valstopoplossing voor werkzaamheden in de bouw op zowel platte oppervlakken als licht hellende daken. De bouwset extra beschikt over een tijdelijke horizontale ankerlijn en een kernmanteltouw.

Neem contact op

Portwest valbeveiliging keuren

Naast het aanbieden van Portwest valbeveiliging, ben je bij CCC Bedrijfskleding ook aan het juiste adres voor het opnieuw laten keuren van valbeveiliging. Wij voorzien de aangekochte valbeveiliging van een keuringssticker en certificaat.

 

CCC Bedrijfskleding

Wil je meer informatie over het assortiment valbeveiliging van Portwest bij CCC bedrijfskleding of wil je een offerte opvragen? Samen beschermen wij jouw werknemers tegen de risico’s van werken op grote hoogte. Onze specialisten staan voor je klaar om je vrijblijvend te adviseren op het gebied van valbeveiliging en bedrijfskleding. Breng een bezoek aan onze showroom of neem telefonisch contact met ons op.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat