Snickers Workwear

Kleding / Werkschoenen / Werkkleding

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Snickers Workwear

Snickers Workwear ontwikkelt innovatieve en technische werkkleding voor mannen en vrouwen. Duurzaamheid en stijlbewuste oplossingen kenmerken de werkkleding van Snickers Workwear. Benieuwd naar het volledige assortiment werkkleding? Bekijk onze online showroom of breng een bezoek aan CCC Bedrijfskleding in Arnhem. 

Snickers werkkleding

Snickers werkkleding is onmisbaar voor iedere vakman of vrouw. Snickers Workwear is een van de marktleiders op het gebied van werkkleding in Europa. Dankzij hun duurzame en innovatieve werkkleding staat Snickers bekend om hun focus op kwaliteit. De collectie van Snickers is onderverdeeld in vier verschillende collecties, waaronder FlexiWork, AllroundWork, RuffWork en LiteWork.

Kleding
Werkschoenen
PBM

Flexiwork collectie Snickers

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de werkbroeken uit de Flexiwork collectie speciaal ontworpen voor optimale bewegingsvrijheid en flexibiliteit tijdens het verrichten van diverse werkzaamheden. De werkbroeken uit de Flexiwork collectie hebben een vernieuwde pasvorm en een nog beter draagcomfort. Naast het comfort beschikken de broeken over een modieuze uitstraling.

AllroundWork collectie Snickers

De AllroundWork collectie van Snickers is geschikt voor het verrichten van diverse werkzaamheden, waarbij bescherming en functionaliteit voorop staan. De collectie staat bekend om zijn uitstekende pasvorm en duurzaam draagcomfort. De AllroundWork collectie is de collectie voor vakmensen.

RuffWork collectie Snickers

Werkzaamheden verrichten onder zware werkomstandigheden? De werkbroeken uit de RuffWork collectie kunnen toch een stootje en zijn extreem slijtvast. Dit maakt de broeken zeer geschikt voor het dragen tijdens ruige werkzaamheden, waarbij bescherming van de drager van groot belang is. Naast de bescherming en de duurzaamheid van de broek beschikken de werkbroeken over een uitstekende pasvorm.

LiteWork collectie Snickers

LiteWork is ontwikkeld en ontworpen voor het verrichten van werkzaamheden in warme, zonnige en zelfs vochtige omstandigheden. De lichtgewicht collectie maakt het mogelijk om ondanks de omstandigheden prettig te werken. De collectie LiteWork beschikt over een sneldrogende, vochtafvoerend en zon beschermende werking. De werkkleding van Snickers Workwear maakt het mogelijk om het hoofd koel te houden.

Persoonlijke Beschermings Middelen

Naast werkbroeken en accessoires bestaat het assortiment van Snickers Workwear ook uit Persoonlijke Beschermings Middelen waaronder kniebeschermers. De kniebeschermers beschermen de knieën, dragen bij aan een ergonomische werkhouding en zijn schokabsorberend.

Snickers Workwear online

In de online showroom van CCC Bedrijfskleding vind je het volledige assortiment Snickers Workwear. Heb je een vraag over een van onze producten of wil je een bezoek brengen aan CCC Bedrijfskleding? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem hiervoor telefonisch en vrijblijvend contact met ons op.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat