Solid Gear werkkleding

Kleding / Werkschoenen / Werkkleding

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Solid Gear werkkleding

Ben je op zoek naar hoogwaardige werkkleding die duurzaamheid, comfort en stijl combineert? Zoek niet verder! CCC Bedrijfskleding in Arnhem laat je graag kennis maken met de werkkleding van het merk Solid Gear. Het merk staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie op het gebied van werkkleding. Of je nu in de bouw, de industrie, de logistiek of een andere branche werkt, Solid Gear heeft de perfecte oplossing om aan alle behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor Solid Gear werkkleding?

Solid Gear werkkleding staat bekend om het comfort, de functionaliteit en het design. Wij van CCC bedrijfskleding lichten graag uit waarom dit een geliefd merk is.

Hoogwaardige kwaliteit materialen
Solid Gear streeft ernaar voorop te lopen op het gebied van materialen in werkkleding. De werkkleding is kleding die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Denk aan waterdichte stoffen, ademende membranen en scheurbestendige vezels.

Zeer comfortabel
Comfort in werkkleding is van groot belang. De werkkleding is ontworpen met het oog op ergonomie, zodat jij zonder hinder kunt bewegen tijdens het verrichten van uw werkzaamheden.

Representatief uiterlijk
Werkkleding moet niet alleen functioneel en veilig zijn, maar er ook representatief uitzien. Werkkleding dient namelijk ook als visitekaartje voor jouw bedrijf. De werkkleding uit het assortiment van Solid Gear bij CCC Bedrijfskleding biedt moderne en stijlvolle ontwerpen.

Duurzaamheid
Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en jarenlang meegaan, is de werkkleding duurzaam in gebruik.

Veiligheid
In diverse sectoren is veiligheid op de werkvloer van het grootste belang. Onze werkkleding voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid en bescherming van jou of jouw werknemers.

Kleding
Werkschoenen
PBM

CCC Bedrijfskleding

Bij CCC Bedrijfskleding in Arnhem begrijpen we dat de keuze van werkkleding een belangrijke beslissing is. De kleding dient duurzaam, veilig en comfortabel te zijn. Daarom streven we ernaar om je de best mogelijke service te bieden. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren op het gebied van geschikte werkkleding.

Bezoek onze showroom

Bezoek CCC Bedrijfskleding in Arnhem en ontdek het brede assortiment werkkleding. Wij staan voor je klaar om je te helpen met e juiste keuze te maken op het gebied van werkuitrusting.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat