Tricorp werkkleding

Kleding / Werkschoenen / Werkkleding

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Tricorp werkkleding

Het assortiment van CCC Bedrijfskleding bestaat uit diverse hoogwaardige kwaliteit merken waaronder Tricorp. Met een brede maatrange van maat XS tot en met 8XL, streven zij ernaar om iedere professional aan te kunnen kleden. De werkkleding is veilig, van hoogwaardige kwaliteit en functioneel. Ervaar zelf het hoge draagcomfort van Tricorp werkkleding.

Brede collectie werkkleding

De ruime Tricorp collectie werkkleding bestaat uit werkkleding voor zowel dames als heren. Het meerendeel van de collectie is unisex en kan hierdoor gedragen worden door zowel man als vrouw. Tricorp werkkleding draait om het vinden van werkkleding die perfect past, daarom ontwikkelde zij werkkleding in een brede maatrange en met diverse pasvormen. Het merk streeft ernaar om iedere professional, comfortabel en veilig te kunnen kleden. De veiligheidskleding uit het assortiment beschikt over de meest actuele ISO- en EN normeringen, waardoor u of uw werknemers met een gerust gevoel aan het werk kunnen gaan.

Tricorp Casual

De Tricorp casual collectie en tevens eerste collectie van het merk bestaat uit tijdloze, comfortabele en duurzame werkkleding. Denk hierbij aan t-shirts, sweaters, polo’s, bodywarmers en overige basics. De casual collectie is beschikbaar om de maatrange XS tot en met 7XL en komt in diverse kleuren.

Tricorp Bicolor

De werkkleding uit de Tricorp Bicolor collectie is ontworpen om bedrijven op te doen vallen. De kleding bestaat uit twee kleuren met een uniek kleurenbeeld en is te dragen voor zowel mannen als vrouwen. De Bicolor collectie bestaat uit tweekleurige werkkleding, waaronder: t-shirts, polo’s, sweaters en softshells.

Tricorp 60 graden

Werkkleding wassen op 60 graden is een stuk hygiënischer. Door werkkleding op deze temperatuur te wassen, worden mogelijke schimmels en bacteriën gedood. Dit is van groot belang bij werkplekken waarbij het risico om in contact komen met deze schimmels en bacteriën aanwezig is. De collectie bestaat uit t-shirts, polo’s, sweaters en sweatvesten.

Tricorp Premium

Op zoek naar werkkleding met een knipoog naar fashion? De Tricorp Premium collectie bestaat uit werkkleding die uitermate geschikt is voor werknemers in een commerciële omgeving. Deze exclusieve werkkleding collectie onderscheidt zich door gebruik te maken van fijne materialen, is zacht en voelt comfortabel aan.

Tricorp ReWear

Wilt u met uw bedrijf bijdragen aan een duurzame omgeving? Verklein de impact op de planeet door te kiezen voor circulaire producten. De ReWear collectie werkkleding van het merk bevat producten die voornamelijk zijn gemaakt van gerecycled polyester of een mix van gerecycled polyester en biologisch katoen.

Neem contact op

Tricorp online bij CCC Bedrijfskleding

Meer informatie over een van onze producten uit het assortiment werkkleding van Tricorp? Of wilt u vrijblijvend advies door een van onze specialisten? Neem telefonisch of per e-mail contact met CCC Bedrijfskleding op. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte verwijzen wij u door naar het daarvoor bestemde formulier op onze website.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat