Trui laten borduren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod sweaters
CCC Bedrijfskleding

Trui laten borduren bij CCC Bedrijfskleding

Wil je een trui laten borduren? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. Bij ons kun je kiezen uit transferlogo, plotlogo, zeefdruk en borduren. Onze specialisten staan klaar om je te helpen en te adviseren.

Trui laten borduren

CCC Bedrijfskleding heeft jarenlange borduur ervaring en een zeer goede kennis van zaken. Dit is tot stand gekomen door een uitstekende samenwerking met verschillende borduur specialisten. Hierdoor hebben wij volledige controle over de kwaliteit en doorlooptijden van al het borduurwerk. Bovendien zijn wij flexibel en in staat om grote spoed aanvragen te verwerken. Verder geven wij je graag advies over wat het beste is met het laten borduren van onder andere een trui. Uiteraard tonen wij je ook graag voorbeelden van ons eerdere werk.

Zeefdruk

In sommige gevallen is zeefdruk voordeliger wanneer een zeer groot aantal kledingstukken bedrukt moet worden met hetzelfde logo. Deze druktechniek is vooral populair bij grote hoeveelheden promotiemateriaal.

Logo plotten

Heb je een eenkleurig logo dat gemakkelijk uit plotfolie te snijden is en heb je geen grote hoeveelheden nodig? Dan is het gebruik van plotfolie om je logo op kleding te drukken de ideale keuze. Zo kunnen we de folie op bijna alle soorten kleding aanbrengen en is het gemakkelijk wasbaar.

Transferlogo

Een transferlogo is de beste optie als jouw logo veel verschillende kleuren en/of fijne details heeft. Hierbij kunnen we onderscheid maken tussen zeefdruk transfers, die in grote hoeveelheden zeer kosteneffectief kunnen zijn, en RS Pro transfers, die in kleine hoeveelheden kunnen worden geproduceerd. Om kleding voor je te bedrukken op aanvraag, kunnen we deze ook op voorraad houden.

De BTW is aftrekbaar

Wij kunnen bijvoorbeeld je bedrijfslogo en/of slogan op je trui laten bedrukken of borduren. Dit maakt je bedrijfskleding nog meer onderscheidend en aantrekkelijk. Bedrijfskleding kan zelfs fiscaal aftrekbaar zijn als de logo’s aan de wettelijke eisen voldoen. Daarnaast mag kleding werkkleding of bedrijfskleding worden genoemd als het alleen gedragen wordt tijdens het vertegenwoordigen van het bedrijf.

Het gaat dus om een uniform of daadwerkelijke werkkleding. Een logo is niet vereist voor werkkleding die uitsluitend voor werkdoeleinden wordt gedragen, zoals overalls, PBM’s of bijzonder gespecialiseerde kleding zoals teekwerende kleding. Maar als ze ook een logo hebben, is dat natuurlijk veel aantrekkelijker. Over het algemeen is de grootte van het logo minimaal 70cm2, totale oppervlakte per kledingstuk.

Je mag dus meerdere logo’s per kledingstuk gebruiken. Het is belangrijk dat het logo contrasteert met de stof. Verder moet het logo duidelijk zichtbaar zijn en aan de buitenkant zijn aangebracht. Daarnaast mag het logo niet afneembaar zijn.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Heb je vragen over het laten borduren van bijvoorbeeld een trui? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten geven je advies op maat en helpen je graag verder.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat