Veiligheidsjas oranje | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod veiligheidsjas
CCC Bedrijfskleding

Veiligheidsjas oranje

Het uitvoeren van werkzaamheden buitenshuis kan op een veilige en comfortabele manier wanneer je een oranje veiligheidsjas draagt. Het is zelfs zo dat met behulp van dit kledingstuk iedereen aan het werk kan zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn of haar eigen veiligheid. Een goede veiligheidsjas verbetert namelijk de zichtbaarheid in slecht verlichte gebieden en biedt tegelijkertijd bescherming tegen het weer. Benieuwd naar de oranje veiligheidsjassen in ons assortiment? Klik dan hier voor een compleet overzicht.

 

Het nut van een oranje veiligheidsjas

Dankzij veiligheidsjassen kunnen werknemers buiten goed zichtbaar zijn. Zo kunnen automobilisten gemakkelijk zien dat mensen aan het werk zijn door de opvallende kleuren neongeel en fluorescerend oranje. Ook op bouwplaatsen is daardoor eenvoudig te zien waar werknemers zich bevinden. Een veiligheidsjas is vaak voorzien van strepen, zodat je zelfs bij zonsondergang of in het donker kunt zien waar mensen aan het werk zijn. Bovendien kan aan zo’n “reflecterend hesje” bijvoorbeeld een fluitje worden aangebracht om de aanwezigheid van mensen hoorbaar aan te geven.

Beschermt een oranje veiligheidsjas ook tegen het weer?

Een oranje veiligheidsjas voorkomt dat je het koud krijgt als je buiten in de wind en de kou werkt. Aan het jasje zit namelijk vaak een stormkraag vast, zodat het ook in de wijde omgeving goed kan functioneren. Een veiligheidsjas of reflecterende jas is vaak gemaakt van winddicht en met name waterdicht materiaal. Combineer dit bijvoorbeeld met een ruime capuchon en afgedichte naden zodat slecht weer geen probleem zal zijn. Nog niet overtuigd? Dan kun je het beste kiezen voor een parka, die iets langer is dan een gewone jas en ontworpen is om ook bij slecht weer goed te functioneren. U kunt deze jassen hier bekijken in onze online showroom.

Neem contact op

Veiligheidsjas aanschaffen

CCC Bedrijfskleding levert kwalitatieve oranje veiligheidsjassen. Meer informatie, verduidelijking of wil je praten over welke jas het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met een van onze professionals. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Wij gaan graag in op al je vragen en geven advies. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat