Veiligheidskleding bij CCC Bedrijfskleding in Arnhem

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Veiligheidskleding in Arnhem

CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. Als totaalleverancier van werk-, veiligheids-, horeca-, promotie– en representatieve kleding kennen wij de ins en outs van de branche. Door deze kennis is de kwaliteit uitstekend. Medewerkers hebben daarom altijd een representatieve en verzorgde uitstraling.

Wij verzekeren u dat er altijd iets voor u bij zit, omdat wij een groot assortiment aan veiligheidskleding en bedrijfskleding hebben. Heeft u bijvoorbeeld kleding nodig voor een evenement in Arnhem waar u met uw bedrijf naartoe gaat? Of misschien heeft u werkkleding nodig voor een specifieke dag; in dat geval kan CCC Bedrijfskleding u helpen. Uiteraard tegen een schappelijke prijs.

Veiligheidskleding bedrukken in Arnhem

De meeste bedrijven vinden het cruciaal om er professioneel uit te zien bij klanten en op het werk. Het gevoel serieus genomen te worden is iets wat klanten zeer kunnen waarderen. Dankzij de hoogwaardige kleding van CCC Bedrijfskleding is dit dan ook geen probleem.

Naast uitstraling kan kleding onderdeel zijn van uw marketingstrategie. U kunt ervoor zorgen dat iedereen waarmee u in contact komt het bedrijfslogo of een tekst ziet door deze op uw werkkleding en veiligheidskleding te bedrukken. Dit zorgt ervoor dat wanneer u in contact komt met potentiële klanten of door hen op straat wordt gezien, zij u kunnen herkennen. U kiest zelf de plaats van het logo en de tekst(en) die op het shirt worden gedrukt.

Ons assortiment

Wij hebben een grote verscheidenheid aan producten die u tegen aantrekkelijke prijzen kunt laten bedrukken. Ook bieden wij bedrijfskleding aan voor diverse branches, waaronder de bouw, sport, horeca en gezondheidszorg. Als u bijvoorbeeld met het bedrijf deelneemt aan een evenement, kunt u ervoor kiezen om de informatie op een t-shirt of polo te laten bedrukken. Bovendien krijgt uw bedrijf zo meer samenhang in uw team. Het biedt ook een originele kijk op de bijeenkomst.

De functietitel of zelfs de naam van de persoon kan naast het logo gedrukt worden. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen, zowel online als offline, als u vragen heeft. We hebben elk T-shirt, trui en accessoire dat u nodig heeft om uw look compleet te maken. Dit gaat van werkschoenen en poloshirts tot petten, veiligheidsuitrusting en nog veel meer. Bovendien leveren we dit alles in verschillende maten, zodat er altijd iets voor u en uw collega’s bij zit.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen over veiligheidskleding in Arnhem. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat