Veiligheidslaarzen | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod veiligheidsschoenen
CCC Bedrijfskleding

Veiligheidslaarzen

Ben je op zoek naar veiligheidslaarzen? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij bieden S4 en S5 werklaarzen aan. De verschillen tussen deze twee categorieën worden hieronder uitgelegd.

Wat zijn veiligheidslaarzen?

Veiligheidslaarzen zijn speciale soorten laarzen die ontworpen zijn om de voeten van de drager te beschermen tegen mogelijke gevaren op het werk. Bijvoorbeeld valgevaar, knellende voorwerpen, elektrische schokken of chemicaliën. Veiligheidslaarzen zijn vaak gemaakt van stevig materiaal, zoals leer of synthetische stoffen. Daarnaast zijn ze voorzien van speciale eigenschappen zoals antislipzolen, stootneusbescherming en waterdichtheid. Deze laarzen zijn verkrijgbaar bij CCC Bedrijfskleding in verschillende stijlen en maten, afhankelijk van de wensen en behoeften van de drager. Deze laarzen zijn belangrijk omdat ze blessures helpen voorkomen en de voeten beschermen tegen mogelijke gevaren op het werk.

S4 laarzen

S4 werklaarzen zijn een type veiligheidslaarzen die voldoen aan bepaalde Europese normen voor veiligheidsschoeisel. De S4-norm is een Europese norm voor veiligheidsschoeisel die specifieke eisen stelt aan de constructie en kenmerken van laarzen. Laarzen in de S4-classificatie hebben een veiligheidsneus en zijn waterdicht. Ze zijn namelijk gemaakt van PU, rubber of kunststof.

S5 laarzen

S5 werklaarzen zijn een type veiligheidslaarzen die voldoen aan bepaalde Europese normen voor veiligheidsschoeisel. De S5 werklaarzen zijn net zoals de S4 waterdicht en hebben een veiligheidsneus. Het onderscheidende aan deze laars is dat hij een veiligheidszool heeft. Daarom is dit de meest veilige werklaars voor jou.

Over CCC Bedrijfskleding

Een totaalaanbieder van werk-, veiligheids-, horeca-, promotie en representatieve kleding is CCC Bedrijfskleding. Wij leveren ook al jaren een breed assortiment werkschoenen, valbeveiliging, PBM’s en promotieartikelen. Alles van handdoeken tot zadelhoesjes voor fietsen, tot paraplu’s en bidons met opvallende labels. Niets is ons te gek!

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Je kan altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Onze specialisten geven vrijblijvend advies op maat. Ook voor andere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat