Veiligheidsvest | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Veiligheidsvest / Werkkleding

Bekijk ons aanbod veiligheidsvesten
CCC Bedrijfskleding

Veiligheidsvest

De veiligheid van jou en jouw werknemers is van groot belang. Voor werkzaamheden op de bouwplaats, aan de weg of wanneer je op zoek bent naar een veiligheidsvest waarbij de zichtbaarheid in het donker wordt vergroot. De veiligheidsvesten van CCC Bedrijfskleding dragen bij aan optimale veiligheid. We vertellen je graag meer over het type vesten, de waarde hiervan en waarom jij bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres bent.

Veiligheidshesjes

Een andere benaming voor veiligheidsvest, is het woord veiligheidshesje. Gedurende de aanschaf van deze hesjes is het van groot belang dat de hesjes voldoen aan de Europese normeringen en bijbehorende eisen. Deze Europese normering is van groot belang voor de veiligheid, staat voor hoogwaardige kwaliteit en voorkomt een waarschuwing of boete op de bouwplaats. Dit omdat het dragen van een veiligheidsvest dat voldoet aan bovengenoemde normeringen en eisen verplicht is bij het betreden van bouw- en werkplaatsen.

Zichtbaarheid voor veiligheid

Hoogwaardige kwaliteit veiligheidsvesten zijn ontworpen om een maximale veiligheid en zichtbaarheid te bieden, zelfs in (weer)omstandigheden met weinig licht of slecht zicht. Veiligheidskleding is ontworpen in felle kleuren stof met hierbij reflecterende strips, wat zorgt voor een optimale zichtbaarheid. Het dragen van een veiligheidshesje vermindert het risico op eventuele ongelukken.

Veiligheidsvest bedrukken

Het bedrukken van een veiligheidsvest kan van waarde zijn wanneer er op een bouwplaats snel en direct duidelijk gemaakt dient te worden wie het aanspreekpunt of de eindverantwoordelijke is. Daarnaast kan het bedrukken van een veiligheidsvest dienen als visitekaartje voor jouw bedrijf. Wat je reden ook is voor het bedrukken van een veiligheidsvest, wij van CCC Bedrijfskleding denken graag met je mee in de mogelijkheden.

 

 

Neem contact op

Veiligheidskleding CCC Bedrijfskleding

CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier in het leveren van werk- en bedrijfskleding. In onze online showroom vind je diverse veiligheidskleding voor heren en dames. De vesten uit ons assortiment voldoen aan bovengenoemde Europese normeringen en eisen en zijn daarnaast beschikbaar in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Ook wanneer je een grote oplage wenst te ontvangen zijn wij jouw partner in het leveren van deze veiligheidskleding. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via onze website.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat