Werk handschoenen | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werk handschoenen / Werkkleding

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Werk handschoenen

Bescherm je handen gedurende het uitvoeren van bouw- en montagewerkzaamheden met werk handschoenen van hoogwaardige kwaliteit. Het dragen van goede werk handschoenen vermindert het risico op het beschadigen van de huid en biedt extra comfort. Werk handschoenen zijn een onmisbaar onderdeel van een werkuitrusting binnen zowel de bouwindustrie, landbouw of een andere sector waarbij het werken met de handen een belangrijk onderdeel is van jouw werkdag. CCC Bedrijfskleding is totaalleverancier van werk -en veiligheidskleding voor iedere branche.

Werkhandschoenen kopen

Wanneer je besluit om werkhandschoenen voor jezelf of voor jouw werknemers aan te schaffen, zijn er enkele aandachtspunten waar je rekening mee dient te houden. Allereerst is het van belang dat de werk handschoenen beschikken over het CE keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het product voldoet aan de Europese normeringen en voldoet aan bijkomende eisen. Zo ben je er zeker van dat de handschoenen veilig, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Werk handschoenen sectoren

Zoals we eerder hebben aangegeven zijn werkhandschoenen een onmisbaar veiligheid accessoire dat de werkuitrusting compleet maakt. Het bieden van comfort en veiligheid is voor werknemers en werkgevers belangrijke redenen om hoogwaardige kwaliteit werk handschoenen aan te schaffen. Het assortiment van CCC Bedrijfskleding biedt handschoenen voor diverse sectoren aan:

  • Grip werkhandschoenen
  • Montage werkhandschoenen
  • Snijbestendige handschoenen
  • Werkhandschoenen voor lassen
  • PU handschoenen
  • Landbouw werk handschoenen

 

Normering werkhandschoenen

Aan de hand van de normering die een werkhandschoen bevat wordt duidelijk voor welke werkzaamheden de handschoenen geschikt zijn. De meest voorkomende normeringen zijn hieronder opgesomd:

  • EN 374 werkhandschoenen bieden bescherming tegen chemicaliën en micro organisme
  • EN 3888 werkhandschoenen geven aan in welke mate de handschoenen bescherming bieden tegen mechanische gevaren waaronder snijden, schuren en scheuren.
  • EN470 geeft het vermogen weer waarmee de handschoenen beschermen tegen thermische gevaren
  • EN511 werkhandschoenen bieden bescherming tegen koude weersomstandigheden
Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Op zoek naar werk handschoenen van hoogwaardige kwaliteit met CE keurmerk? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Als totaalleverancier van werk -en veiligheidskleding zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van veiligheidsaccessoires, zoals werkhandschoenen, helmen, mutsen, werkkleding en werkschoenen voor dames en heren. Bekijk onze online showroom, breng een bezoek aan onze winkel of vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan. Wij helpen graag bij het vinden van de juiste werkuitrusting en denken met je mee in de mogelijkheden om jou en jouw werknemers zo optimaal mogelijk te beschermen tegen eventuele risico’s.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat