Werkjas heren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkjas / Bedrijfskleding

Bekijk ons aanbod werkjassen
CCC Bedrijfskleding

Werkjas

Een werkjas is een onmisbaar onderdeel van je gehele werkoutfit. Gedurende de zomerperiode worden jassen minder gedragen, maar in de winter beschermen ze u of uw werknemers tegen wind, regen en sneeuw. CCC Bedrijfskleding beschikt over een breed aanbod hoogwaardige kwaliteit, maar bovenal comfortabele werkkleding.

Werkjassen

Afhankelijk van uw werkzaamheden en werklocatie bepaalt u welke jas het meest geschikt is. Werkt u veel buiten en verricht u werkzaamheden waarbij u kunt transpireren? Dan kiest u voor een jas die u beschermt tegen wind, regen en sneeuw. De werkjassen die u draagt dienen comfortabel te zitten en te beschikken over voldoende ademend vermogen bij inspanning. Hierdoor zal het eventuele transpiratievocht afgevoerd kunnen worden en blijft u gedurende de dag zorgeloos werken met het dragen van de werkjas. Voert u werkzaamheden uit waarbij u voornamelijk stil staat? Dan is het advies om te kijken naar werkjassen die u voldoende warmte bieden.

Voordelen van werkschoenen

Werkjas heren

In onze showroom in Arnhem vindt u een breed aanbod werkjassen. Wij van CCC Bedrijfskleding beschikken over zowel jassen voor heren, als werkjassen voor dames.
De werkjassen komen in diverse varianten, waaronder jassen met veiligheid reflectoren, spijkerjassen, winter werkjassen en bodywarmers. Het brede aanbod aan bedrijfskleding, valbeveiliging en de mogelijkheid tot het laten bedrukken van werkkleding en jassen maakt CCC Bedrijfskleding een totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding.

Werkjas heren winter

In Nederland hebben wij te maken met vier seizoenen. Voor personen die veelal buiten werken hebben deze seizoenen een grote invloed op de werkkleding. De jas dient comfortabel te zitten en op de juiste momenten warmte of verkoeling te bieden. Hierom bestaat ons assortiment uit zowel winterjassen voor heren en dames als zomerjassen voor dames en heren. Dit maakt het mogelijk om het gehele jaar door op een comfortabele manier, met de juiste bescherming de bouwplaats of werkplaats te betreden.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Bent u op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit werkjas? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Arnhem. Hier staan onze specialisten op het gebied van bedrijfskleding voor u klaar, om u te adviseren bij de aanschaf van de juiste en benodigde werkkleding. Heeft u vragen over een van onze producten of diensten? Neem dan telefonisch 026 – 361 70 74 of per e-mail contact met ons op info@ccc-bedrijfskleding.nl.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat