Werkjas heren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkjas / Bedrijfskleding

Bekijk ons aanbod werkjassen
CCC Bedrijfskleding

Werkjas

Een werkjas is een onmisbaar onderdeel van je gehele werkoutfit. Gedurende de zomerperiode worden jassen minder gedragen, maar in de winter beschermen ze jou of jouw werknemers tegen wind, regen en sneeuw. CCC Bedrijfskleding beschikt over een breed aanbod hoogwaardige kwaliteit, maar bovenal comfortabele werkkleding.

Werkjassen

Afhankelijk van werkzaamheden en werklocatie bepaal je welke jas het meest geschikt is. Werk je veel buiten en verricht je werkzaamheden waarbij je kan transpireren? Dan kies je voor een jas die beschermt tegen wind, regen en sneeuw. De werkjassen dienen comfortabel te zitten en te beschikken over voldoende ademend vermogen bij inspanning. Hierdoor zal het eventuele transpiratievocht afgevoerd kunnen worden en blijf je gedurende de dag zorgeloos werken met het dragen van de werkjas. Voer je werkzaamheden uit waarbij je voornamelijk stil staat? Dan is het advies om te kijken naar werkjassen die voldoende warmte bieden.

Voordelen van werkschoenen

Werkjas heren

In onze showroom in Arnhem vind je een breed aanbod werkjassen. Wij van CCC Bedrijfskleding beschikken over zowel jassen voor heren, als werkjassen voor dames.
De werkjassen komen in diverse varianten, waaronder jassen met veiligheid reflectoren, spijkerjassen, winter werkjassen en bodywarmers. Het brede aanbod aan bedrijfskleding, valbeveiliging en de mogelijkheid tot het laten bedrukken van werkkleding en jassen maakt CCC Bedrijfskleding een ware totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding.

Werkjas heren winter

In Nederland hebben wij te maken met vier seizoenen. Voor personen die veelal buiten werken hebben deze seizoenen een grote invloed op de werkkleding. De jas dient comfortabel te zitten en op de juiste momenten warmte of verkoeling te bieden. Hierom bestaat ons assortiment uit zowel winterjassen voor heren en dames als zomerjassen voor dames en heren. Dit maakt het mogelijk om het gehele jaar door op een comfortabele manier, met de juiste bescherming de bouwplaats of werkplaats te betreden.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Ben je op zoek naar een werkjas van hoogwaardige kwaliteit? Wij nodigen je dan graag uit in onze showroom in Arnhem. Hier staan onze specialisten op het gebied van bedrijfskleding voor je klaar om te adviseren bij de aanschaf van de juiste en benodigde werkkleding. Heb je vragen over een van onze producten of diensten? Neem dan telefonisch 026 – 361 70 74 of per e-mail contact met ons op info@ccc-bedrijfskleding.nl.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat