Werkjassen voor de winter | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkjassen
CCC Bedrijfskleding

Werkjassen winter

Op zoek naar comfortabele, waterdichte en warme winter werkjassen voor je personeel? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wanneer je buiten werkt, zitten onze winter werkjassen erg comfortabel. Zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar. Zodoende blijf je met de werkjassen van CCC Bedrijfskleding, die variëren van parka’s en softshells tot regen- en veiligheidsjacks, de hele winter warm en representatief.

Winter werkjassen van de beste merken

Bij CCC Bedrijfskleding hechten wij waarde aan een gevoel voor eigentijdse stijl en vakmanschap. Daarom verkopen we alleen werkjassen van de allerbeste kwaliteit. Zo bieden we alleen kleding aan die kwalitatief hoogwaardig is en zelfs bij stortbuien zijn vorm behoudt! Meer weten over de merken winterjassen die wij verkopen? Klik dan hier om de volledige selectie winter werkjassen te bekijken.

Passende winter werkjassen

Natuurlijk moet de winterjas bij de huisstijl van het bedrijf passen. Informatie over hoe wij jouw kleding verder kunnen personaliseren, vind je op onze pagina over bedrukken en borduren. Bovendien is het van cruciaal belang dat de winterjas voldoet aan eventuele normen. Neem gerust contact met ons op om te kijken of de winterjas aan de voor jou benodigde eisen voldoet.

Naast de normen en kleuren moet het duidelijk zijn dat het draagcomfort bij jou past. Wij nodigen je dan ook graag uit in onze showroom om de kledingstukken te komen testen. Zo vind je altijd een winterjas die bij je past in ons ruime assortiment. Uiteraard zijn onze medewerkers bereid om je te adviseren bij de keuze van je winterjas en eventueel aanvullende bedrijfskleding.

Werkjassen voor de winter kopen

In ons assortiment vind je niet alleen de beste winterwerkjassen, maar ook hoogwaardige werkschoenen, veiligheidsuitrusting en uniformen. Ons belangrijkste doel is namelijk dat jij en je team zo veilig en plezierig mogelijk kunnen werken. Neem gerust een kijkje in onze online showroom om te zien welke winter werkjassen we hebben. Heb je moeite met kiezen tussen twee of meer modellen en zie je ze liever persoonlijk? Kom dan gerust langs in onze showroom in Arnhem. Wij zijn elke werkdag geopend van acht uur ’s ochtends tot vijf uur ’s middags.

De winter werkjassen van CCC Bedrijfskleding

Wil je er warm bij zitten deze winter? Bekijk dan onze uitgebreide assortiment. Met een winterjas van CCC Bedrijfskleding blijf je warm, droog en op je gemak in alle weersomstandigheden. Meer weten? Onze professionals staan graag voor je klaar.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt over onze werkjassen voor de winter. Ook voor andere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons telefonisch bereiken op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat