Werkjeans | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkjeans
CCC Bedrijfskleding

Werkjeans

Werkjeans zijn gemaakt om de gebruiker de hele dag comfortabel te houden en tegelijkertijd bescherming te bieden tegen industriële risico’s. Werkbroeken zijn gemaakt van stevige, veerkrachtige materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse ontberingen van de werkplek. Om de veiligheid van de gebruiker te bevorderen, vooral in slecht verlichte gebieden, zijn veel werkbroeken voorzien van reflecterende materialen of strepen. Iedereen kan een perfecte werkbroeken vinden, want er zijn verschillende stijlen, van rechte pasvorm tot relaxed fit. Werkjeans zijn er in verschillende merken, elk met hun eigen kenmerken en eigenschappen. De kosten variëren van budgetvriendelijke alternatieven tot high-end modellen. Neem gerust een kijkje in de online showroom voor ons assortiment.

Werkjeans: de standaard in werkkleding voor veiligheidheid en comfort

Voor de veeleisende omstandigheden van het werk zijn werkjeans speciaal gemaakt. Ze zijn gemaakt van stevige materialen die goed blijven zitten en de drager beschermen tegen gevaren tijdens het werk. Dit kunnen stofdeeltjes of scherpe randen zijn. Daarnaast is comfort een prioriteit bij het ontwerp van professionele jeans. Daarom hebben ze vaak extra zakken voor gereedschap of persoonlijke spullen en rekbaar materiaal. Ze zijn dus ideaal om de hele dag op het werk te dragen. Een ander cruciaal element van werkbroeken is veiligheid. Veel werkbroeken hebben strepen of stoffen die het licht weerkaatsen. Dit verhoogt de zichtbaarheid van de gebruiker in ruimtes met weinig licht. Daarnaast verhoogt het de
veiligheid van de gebruiker en kan ongelukken voorkomen. Dankzij de combinatie van duurzaamheid, comfort en veiligheid, zijn werkbroeken de standaard in werkkleding voor professionals die zich bezighouden met zware werkzaamheden.

Werkjeans voor elke taak: verschillende modellen voor elke werksituatie

Jobman jeans zijn er in verschillende stijlen, gemaakt voor verschillende werkomgevingen. Van straight fit tot relaxed fit overgang. Elke werknemer kan een model vinden dat past bij zijn eisen en specificaties. Hierdoor kan de gebruiker snel en gemakkelijk een broek vinden die past bij zijn unieke werkomstandigheden en persoonlijke voorkeuren. Voor mensen die vaak bukken, knielen of kruipen is een meer rechte of nauwsluitende pasvorm aanvaardbaar. Meer ontspannen broeken zijn geschikt voor mensen die meer mobiliteit nodig hebben, zoals bouwvakkers of elektriciens. Door een verscheidenheid aan ontwerpen te bieden, kan de gebruiker een broek kiezen die ideaal is voor zijn specifieke werkomgeving, wat zowel de bescherming als het comfort ten goede komt.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Als je nog vragen hebt over onze werkjeans of als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, kan je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice is beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bovendien helpen zij met het vinden van de geschikte werkjeans. Je kan ons bereiken via de e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl of telefonisch op 026 – 361 70 74. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat