Werkkleding bedrukken | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Ben je op zoek naar een organisatie die werkkleding kan bedrukken of borduren? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij kunnen werkkleding bedrukken en borduren voor iedere organisatie. In dit artikel vertellen wij meer over onze diensten en het verschil tussen bedrukken en borduren.

Waarom werkkleding bedrukken?

Het bedrukken van werkkleding zorgt voor een professionele en gezonde uitstraling. Daarnaast is een groot voordeel dat de bedrukte werkkleding zorgt voor het vergroten van de naamsbekendheid. Het personeel wordt zo het visitekaartje van het bedrijf. Wat belangrijk is bij het bedrukken van werkkleding is dat het van goede kwaliteit is. Je wil namelijk niet dat de bedrukking er na een paar wasbeurten afgaat. Als je kleding voor een korte periode gaat gebruiken, dan is het aan te raden de werkkleding te laten bedrukken. Enkele voordelen hiervan zijn

– Goedkoper dan borduren
– Handig wanneer kleding voor een korte(re) periode wordt gedragen

Waarom werkkleding borduren?

Wij hebben vele jaren ervaring zowel met borduren als met bedrukken. Het grote voordeel van borduren is dat het stiksel/ logo/ merknaam er nooit afgaat of verslijt. Wanneer kleding intensief en vaak gedragen wordt raden wij borduren aan. Daarnaast ziet geborduurde kleding er vaak luxe uit en dat is een van de redenen waarom bedrijven het vaker laten borduren. De reden waarom borduren duurder is dan bedrukken is omdat borduren simpelweg meer werk is. Er wordt namelijk eerst een borduurkaart gemaakt. Daarna wordt een ontwerp gemaakt met het aantal steken dat nodig is. Bij een grote afname van geborduurde kleding is de prijs natuurlijk lager. Hieronder zie je de voordelen op een rijtje:

– Het zorgt voor een chique en luxe uitstraling
– Het is duurzaam
– De merknaam gaat er nooit af en raakt niet versleten
– Bij grote afname is de prijs lager

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen over het bedrukken van werkkleding. Ook voor andere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons bereiken via de telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat