Werkkleding Doetinchem CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod

Werkkleding Doetinchem

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit werkkleding in de omgeving van Doetinchem? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier voor werkkleding in diverse vakgebieden, zoals bouw, horeca, zorg, industrie en meer. In onze showroom vindt u een uitgebreide selectie werkkleding en schoenen van verschillende merken. Voel u vrij om een bezoek te brengen aan onze showroom, een vrijblijvende offerte aan te vragen of advies te krijgen van een van onze specialisten in uw werkomgeving.

CCC Bedrijfskleding nabij Doetinchem

CCC Bedrijfskleding is uw veelzijdige partner voor hoogwaardige werkkleding en aanverwante producten. Naast een uitgebreide collectie werkkleding bieden wij ook werkschoenen, valbeveiliging, Persoonlijke Beschermingsmiddelen en promotieartikelen aan. Met onze eigen ontwerp-, borduur- en bedrukkingsservice kunnen wij uw werkkleding direct personaliseren met uw bedrijfslogo of slogan.

Wij bedienen een gevarieerde klantenkring in diverse branches en sectoren. Ons assortiment omvat onder andere werkkleding voor hotelmedewerkers, horecakleding, vlamvertragende kleding voor metaalbewerkers, promotiekleding voor evenementenorganisaties en waterdichte kleding voor gevelreinigers. Bij CCC Bedrijfskleding vindt u alles wat u nodig heeft om een professionele uitstraling te bereiken en de veiligheid op de werkvloer te waarborgen.

De voordelen van werkkleding | Werkkleding nabij Doetinchem

Het dragen van werkkleding heeft aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid, zichtbaarheid en het versterken van uw herkenbaarheid. Hieronder vindt u een samenvatting van de voordelen van het investeren in en het dragen van werkkleding:

Veiligheid

Het dragen van werkkleding brengt aanzienlijke voordelen met zich mee op het gebied van veiligheid, zichtbaarheid en het versterken van uw herkenbaarheid. Hieronder vindt u een samenvatting van de voordelen van het investeren in en het dragen van werkkleding:

Hygiëne

In bepaalde branches en sectoren is het dragen van werkkleding om hygiënische redenen van cruciaal belang. Dit geldt vooral in de gezondheidszorg en de horeca.

Herkenbaarheid

Het dragen van bedrijfskleding met een herkenbaar logo draagt bij aan de helderheid op de werkvloer, waardoor medewerkers onmiddellijk kunnen identificeren tot welke organisatie hun collega’s behoren.

Duurzaamheid

Werkkleding is steviger en kan herhaaldelijk worden gewassen zonder snel te slijten. Hierdoor wordt werkkleding duurzamer en heeft deze een langere levensduur.

Neem vrijblijvend contact op

CCC Bedrijfskleding

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden op het gebied van werkkleding in de regio Doetinchem? Of wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen voor werkkleding? Twijfel dan niet om contact op te nemen met CCC Bedrijfskleding. Onze deskundigen staan klaar om u te voorzien van advies met betrekking tot werk- en veiligheidskleding.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat