Werkkleding Duiven CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod

Werkkleding Duiven

Ben je op zoek naar hoogwaardige kwaliteit werkkleding in de omgeving van Duiven? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier voor werkkleding in diverse vakgebieden waaronder: bouw, horeca, zorg, industrie en meer vakgebieden. In onze showroom vind je een breed assortiment aan werkkleding en schoenen van diverse merken. Breng een bezoek aan onze showroom, vraag vrijblijvend een offerte aan of laat je adviseren in jouw eigen werkomgeving door een van onze specialisten.

CCC Bedrijfskleding nabij Duiven

CCC Bedrijfskleding is jouw complete leverancier voor professionele werkkleding en aanverwante producten. Naast een uitgebreide selectie werkkleding, bieden wij ook werkschoenen, valbeveiliging, persoonlijke beschermingsmiddelen en promotieartikelen aan. Met onze eigen ontwerp-, borduur- en bedrukkingsservice kunnen we jouw werkkleding direct personaliseren met jouw bedrijfslogo of slogan.

Wij bedienen een gevarieerde klantenkring in diverse branches en sectoren. Onze assortiment omvat onder andere werkkleding voor hotelmedewerkers, horecakleding, vlamvertragende kleding voor metaalbewerkers, promotiekleding voor evenementenorganisaties en waterdichte kleding voor gevelreinigers. Bij CCC Bedrijfskleding vind je alles wat je nodig hebt voor een professionele uitstraling en optimale veiligheid op de werkvloer.

 

De voordelen van werkkleding | Werkkleding nabij Duiven

Het gebruik van werkkleding biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid, zichtbaarheid en het vergroten van je bekendheid. Hieronder vind je een overzicht van de voordelen van het investeren in en het dragen van werkkleding.

Veiligheid

Het dragen van werkkleding draagt bij aan een verbeterde veiligheid voor zowel jezelf als voor je medewerkers. Werkkleding is speciaal ontworpen om de zichtbaarheid op de werkvloer te verhogen en kan tevens vlamvertragende eigenschappen hebben.

Hygiëne

In bepaalde branches en sectoren is het dragen van werkkleding vanuit hygiënisch oogpunt noodzakelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor de gezondheidszorg en de horeca.

Herkenbaarheid

Het dragen van bedrijfskleding met een herkenbaar logo draagt bij aan duidelijkheid op de werkvloer, waardoor werknemers direct kunnen identificeren tot welke organisatie collega’s behoren.

Duurzaamheid

Werkkleding is robuuster en kan regelmatig gewassen worden zonder snel te slijten. Hierdoor wordt werkkleding duurzamer en gaat deze langer mee.

Neem vrijblijvend contact op

CCC Bedrijfskleding

Benieuwd naar de mogelijkheden betreffende werkkleding in de regio Duiven? Of wenst je vrijblijvend een offerte te ontvangen voor werkkleding? Aarzel dan niet om contact op te nemen met CCC Bedrijfskleding. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren over werk- en veiligheidskleding.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat