Werkkleding Ede CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
Werkkleding Ede

Ben je op zoek naar hoogwaardige kwaliteit werkkleding in de omgeving van Ede? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier voor werkkleding in diverse vakgebieden waaronder: bouw, horeca, zorg, industrie en meer vakgebieden. In onze showroom vind je een breed assortiment aan werkkleding en schoenen van diverse merken. Breng een bezoek aan onze showroom, vraag vrijblijvend een offerte aan of laat je adviseren in je eigen werkomgeving door een van onze specialisten.

CCC Bedrijfskleding nabij Ede

CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier voor werkkleding. Naast werkkleding bestaat ons assortiment uit: werkschoenen, valbeveiliging, persoonlijke beschermingsmiddelen en promotieartikelen. Onze eigen ontwerp-borduur- en bedrukkingstudio maakt het mogelijk dat wij jouw werkkleding direct kunnen voorzien van jouw bedrijfslogo of slogan. Wij voorzien klanten in diverse branches en sectoren met onze werkkleding, waaronder: werkkleding voor hotelmedewerkers, horeca kleding, brandvertragende kleding voor metaalbewerkers, promotiekleding voor evenementenorganisaties en waterdichte kleding voor een gevelreiniger.

 

De voordelen van werkkleding | Werkkleding nabij Ede

Het dragen van werkkleding brengt zowel op het gebied van veiligheid, als zichtbaarheid en naamsbekendheid voordelen met zich mee. De voordelen van het aanschaffen en dragen van werkkleding zijn hieronder opgesomd: 

Veiligheid

Door het dragen van werkkleding wordt de veiligheid van jezelf of van je werknemers vergroot. Werkkleding is ontworpen om de zichtbaarheid van de persoon op de werkvloer te vergroten of is vuurbestendig.

Hygiëne

In sommige branches en sectoren is het dragen van werkkleding hygiënisch. Denk hierbij aan de gezondheidszorg of de horeca.

Herkenbaarheid

Door herkenbare bedrijfskleding met een logo te dragen wordt herkenbaarheid op de werkvloer gecreëerd. Werknemers zien direct welke werknemers tot welke organisatie behoren.

Duurzaamheid

Werkkleding is beter bestand tegen slijtage en regelmatig wassen. Dit maakt werkkleding duurzaam en zorgt ervoor dat de werkkleding langer mee gaat. 

Neem vrijblijvend contact op

CCC Bedrijfskleding

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom werkkleding in de omgeving van Ede? Of wil je vrijblijvend een offerte opvragen met betrekking tot werkkleding? Neem dan vrijblijvend contact op met CCC Bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag op het gebied van werk- en veiligheidskleding.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat