Werkkleding Duiven CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod

Werkkleding Zevenaar

Bent je op zoek naar hoogwaardige kwaliteit werkkleding in de omgeving van Zevenaar? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier voor werkkleding in diverse vakgebieden, waaronder bouw, horeca, zorg, industrie en meer. In onze showroom vind je een uitgebreide selectie werkkleding en schoenen van verschillende merken. Kom gerust langs in onze showroom, vraag vrijblijvend een offerte aan of laat je adviseren door een van onze specialisten.

CCC Bedrijfskleding nabij Zevenaar

CCC Bedrijfskleding is jouw veelzijdige partner voor hoogwaardige werkkleding en verwante producten. Naast een uitgebreide keuze aan werkkleding, bieden wij ook werkschoenen, valbeveiliging, persoonlijke beschermingsmiddelen en promotieartikelen aan. Met onze eigen ontwerp-, borduur- en bedrukkingsservice kunnen we jouw werkkleding direct personaliseren met een bedrijfslogo of slogan.

Wij bedienen een breed scala aan klanten in diverse branches en sectoren. Ons assortiment omvat onder andere werkkleding voor hotelmedewerkers, horecakleding, vlamvertragende kleding voor metaalbewerkers, promotiekleding voor evenementenorganisaties en waterdichte kleding voor gevelreinigers. Bij CCC Bedrijfskleding vind je alles wat jij nodig hebt om een professionele uitstraling te bereiken en de veiligheid op de werkvloer te waarborgen.

 

De voordelen van werkkleding nabij Zevenaar

Het dragen van werkkleding brengt aanzienlijke voordelen met zich mee op het gebied van veiligheid, zichtbaarheid en het vergroten van jouw herkenbaarheid. Hieronder tref je een samenvatting van de voordelen van investeren in en het dragen van werkkleding.

Veiligheid

Het gebruik van werkkleding draagt bij aan een verhoogde veiligheid, voor jouw medewerkers en voor jezelf. Werkkleding is ontwikkeld om de zichtbaarheid op de werkvloer te verbeteren en kan bovendien vlamvertragende eigenschappen bevatten.

Hygiëne

In specifieke branches en sectoren is het dragen van werkkleding om hygiënische redenen essentieel. Dit is met name van toepassing in de gezondheidszorg en de horeca.

Herkenbaarheid

Het dragen van bedrijfskleding met een herkenbaar logo draagt bij aan helderheid op de werkvloer, waardoor medewerkers direct kunnen herkennen tot welke organisatie hun collega’s behoren.

Duurzaamheid

Werkkleding is steviger en kan regelmatig gewassen worden zonder snel te verslijten. Dit maakt werkkleding duurzamer en verlengt de levensduur ervan.

CCC Bedrijfskleding

Ben je nieuwsgierig geworden naar de opties voor werkkleding in Zevenaar of omgeving? Of zou je graag vrijblijvend een offerte willen ontvangen voor werkkleding? Aarzel dan niet om contact op te nemen met CCC Bedrijfskleding. Onze deskundigen zijn beschikbaar om jou te voorzien van advies met betrekking tot werk- en veiligheidskleding.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat