Werkkleding | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Werkkleding

Ben je op zoek naar werkkleding voor je bedrijf? Dan bent je bij CCC bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij zijn een totaalleverancier voor werkkleding. Wij bieden kleding voor onder andere horeca, maar ook promotionele en representatieve kleding. Dus voor elke branche kunnen wij je helpen met het leveren van passende werkkleding. In dit artikel gaan we in op de grootste voordelen van het invoeren van deze kleding.

Voordelen van werkkleding

Bedrijfskleding is een zeer belangrijk aspect om rekening mee te houden als organisatie. Het is namelijk belangrijk dat je werknemers er professioneel uitzien. De uitstraling van je bedrijf is immers het halve werk. Hieronder hebben we een aantal voordelen van bedrijfskleding op een rijtje gezet.

Autoriteit

De kleding straalt autoriteit en vertrouwen uit. Dit kan ervoor zorgen dat klanten zich meer op hun gemak voelen. Op deze manier wordt een gevoel van respect gecreëerd.

Gelijkheid

Een van de belangrijkste redenen om werkkleding te gebruiken is gelijkheid. Iedereen in de organisatie is gelijk. Wanneer iedereen gelijk is, ontstaat er een gevoel van saamhorigheid. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer. Dit gaan jouw klanten zeker merken!

Naamsbekendheid

Wij kunnen ook het logo van jouw bedrijf op de werkkleding bedrukken of borduren. Dit is vooral aan te raden wanneer werknemers op verschillende locaties werken. Hierdoor fungeren ze als het ware als wandelende visitekaartjes. Door gepersonaliseerde kleding aan te schaffen, zorg je er voor dat jouw logo voor een groot aantal mensen zichtbaar is.

Verbondenheid met werkkleding

Door bedrijfskleding te introduceren, raken werknemers meer betrokken bij het bedrijf. Wanneer iedereen dezelfde werkkleding aan heeft, ontstaat er een gevoel van verbondenheid op de vloer. Ook worden werknemers doorgaans vaker als loyaal ervaren.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt over geschikte werkkleding. Ook voor andere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons bereiken via de telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat