Werklaarzen dames | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werklaarzen dames / Werkschoenen

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Werklaarzen dames stalen neus

Het dragen van werklaarzen met stalen neus beschermt jouw voeten of de voeten van jouw werknemers tegen mogelijke ongelukken. Het dragen van werklaarzen met stalen neus is op veel bouw- en werkplaatsen een verplicht onderdeel van een werkuitrusting. Naast heren werklaarzen, bieden wij van CCC Bedrijfskleding ook werklaarzen met stalen neus aan voor dames. De werklaarzen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn bovenal veilig.

Werklaarzen dames

Veiligheidslaarzen voor dames onderscheiden zich naast de maat en het gewicht, niet van veiligheidslaarzen voor heren. Beide werklaarzen uit ons assortiment zijn ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Er is wel een onderscheid te maken tussen werklaarzen en rubberen werklaarzen. De werklaarzen zijn zeer geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden binnen bijvoorbeeld fabrieken en op bouw- en werkplaatsen. De werklaarzen zijn waterafstotend, gedeeltelijk waterdicht en ze zijn daarnaast vaak voorzien van een stalen neus. Rubberen laarzen zijn zeer geschikt voor het verrichten van werkzaamheden in vochtige werkruimtes en bieden bescherming tegen het vocht. De rubberen laarzen zijn niet voorzien van een stalen neus.

Veiligheidslaarzen met stalen neus

Werklaarzen met een stalen neus brengen voor de werknemer vele voordelen met zich mee. De voordelen van het dragen van werklaarzen met een stalen neus benoemen wij hier:

 • Geen veters strikken
  De meeste werklaarzen bevatten geen veters, waardoor er geen kans is op loshangende veters of dat de veters gestrikt dienen te worden
 • Comfortabel voetbed
  Werklaarzen met stalen neus zijn gemaakt om in te werken en op te lopen. De werklaarzen uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding zijn dan ook erg comfortabel.
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  Werklaarzen met stalen neus zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Kies je voor gevoerde werklaarzen? Dan beschermen de laarzen je voeten gedurende de winterperiode tegen kou.
 • Veiligheid en bescherming
  Werklaarzen met stalen neus beschermen jouw voeten en zorgen voor een optimale veiligheid gedurende het uitvoeren van diverse werkzaamheden.
 • Duurzaam en lange levensduur
  Wanneer werklaarzen behoren tot een dagelijkse werkuitrusting, is de duurzaamheid en de levensduur van de laarzen van groot belang.

CCC Bedrijfskleding

In het assortiment van CCC Bedrijfskleding vind je diverse uitvoeringen en modellen werklaarzen met stalen neus voor dames. Als totaalleverancier van werk- en veiligheidskleding, zijn wij een betrouwbare partner. Wil je de mogelijkheden van werklaarzen met een stalen neus bespreken? Wij heten je van harte welkom in onze showroom. Via onze website is het mogelijk om gemakkelijk en snel een offerte aan te vragen. Wij streven er naar om je zo snel mogelijk te voorzien van een reactie!

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat