Werklaarzen dames | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werklaarzen dames / Werkschoenen

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Werklaarzen dames stalen neus

Het dragen van werklaarzen met stalen neus beschermt uw voeten of de voeten van uw werknemers tegen mogelijke ongelukken. Het dragen van werklaarzen met stalen neus is op veel bouw-en werkplaatsen een verplicht onderdeel van een werkuitrusting. Naast heren werklaarzen, bieden wij van CCC Bedrijfskleding ook werklaarzen met stalen neus aan voor dames. De werklaarzen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn bovenal veilig.

Werklaarzen dames

Veiligheidslaarzen voor dames onderscheiden zich naast de maat en het gewicht, niet van veiligheidslaarzen voor heren. Beide werklaarzen uit ons assortiment zijn ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Er is wel een onderscheid te maken tussen werklaarzen en rubberen werklaarzen. De werklaarzen zijn zeer geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden binnen fabrieken, op bouw-en werkplaatsen etc. De werklaarzen zijn waterafstotend en voor een gedeelte waterdicht en zijn daarnaast vaak voorzien van een stalen neus. Rubberen laarzen zijn zeer geschikt voor het verrichten van werkzaamheden in vochtige werkruimtes en bieden bescherming tegen het vocht. De rubberen laarzen zijn niet voorzien van een stalen neus.

Veiligheidslaarzen stalen neus

Werklaarzen met stalen neus brengen voor de werknemer vele voordelen met zich mee. De voordelen van het dragen van werklaarzen met een stalen neus zijn hieronder opgesomd:

 • Geen veters strikken
  De meeste werklaarzen bevatten geen veters, waardoor er geen kans is op loshangende veters of dat de veters gestrikt dienen te worden
 • Comfortabel voetbed
  Werklaarzen met stalen neus zijn gemaakt om in te werken en op te lopen. De werklaarzen uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding zijn dan ook erg comfortabel.
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  Werklaarzen met stalen neus zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Kiest u voor een gevoerde uitvoering werklaarzen? Dan beschermen de laarzen uw voeten gedurende de winterperiode tegen kou.
 • Veiligheid en bescherming
  Werklaarzen met stalen neus beschermen uw voeten en zorgen voor een optimale veiligheid gedurende het uitvoeren van diverse werkzaamheden.
 • Duurzaam en lange levensduur
  Wanneer werklaarzen behoren tot een dagelijkse werkuitrusting, is de duurzaamheid en de levensduur van de laarzen van groot belang.
Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

In het assortiment van CCC Bedrijfskleding vindt u diverse uitvoeringen en modellen werklaarzen met stalen neus voor dames. Als totaalleverancier van werk-en veiligheidskleding zijn wij een betrouwbare partner. Wilt u de mogelijkheden van werklaarzen met stalen neus bespreken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Via onze website is het mogelijk om gemakkelijk en snel een offerte aan te vragen. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk te voorzien van een reactie.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat