Werkoverall | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkoverall / Werkkleding

Bekijk ons aanbod werkoveralls
CCC Bedrijfskleding

Werkoverall

Op zoek naar een overall voor het verrichten van werkzaamheden of het beschermen van uw bedrijfskleding? CCC Bedrijfskleding heeft een breed assortiment werkoveralls voor diverse sectoren en branches. Het dragen van een veilige, hoogwaardige kwaliteit overall is essentieel voor uzelf of uw werknemers. Als totaalleverancier van werk-en veiligheidskleding beschikken wij over diverse maten, modellen en kleuren werkoveralls.

Werkoverall soorten

Bent u op zoek naar een dames of heren overall, met een rits of drukknopen? Onze overalls zijn beschikbaar in verschillende modellen, uitvoeringen en kleuren. De werkoveralls zijn bestand tegen diverse omgevingsfactoren, waardoor de levensduur van de overalls wordt verlengd. De werkoveralls uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding zijn bestand brandvertragend, bieden bescherming tegen chemische stoffen en micro-organisme en slijtage.

Werkoverall kopen

Wanneer u een of meerdere werkoveralls wil aanschaffen, zijn er enkele aandachtspunten om op te letten voordat u de werk-en veiligheidskleding daadwerkelijk aanschaft. Zo dient de overall te voldoen aan de gestelde Europese normen en richtlijnen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de overall uzelf en uw werknemers voldoende bescherming biedt en kunt u met een gerust hart en een veilig gevoel aan het werk gaan. Naast de veiligheid is het van belang dat de werkoverall uitstekend aansluit bij het lichaam, indien dit niet het geval is wordt de bewegingsvrijheid op de werkvloer beperkt. Een goed passende overall, is een overall waarin u of uw werknemers zich comfortabel kunnen bewegen.

Werkoverall CCC Bedrijfskleding

Voordelen werkoverall

Het dragen van een werkoverall gedurende het verrichten van werkzaamheden brengt diverse voordelen met zich mee. De voordelen zijn hieronder voor u op een rij gezet:

  • Biedt bescherming voor het lichaam en de kleding
  • Zorgt voor herkenning op de werkvloer
  • Meer opbergruimte voor gereedschap en dergelijke
  • Tonen minder snel tekenen van slijtage
  • Biedt op de koude dagen extra warmte

 

Werkoverall bedrukken

Het bedrukken van een werkoverall kan dienen als visitekaartje voor het bedrijf en draagt bij aan een professionele uitstraling van zowel uw werknemers als het bedrijfsleven. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor het bedrukken van een overall, om de zichtbaarheid van een of meerdere werknemers te vergroten. Op een grote werkplaats kan het voor sommige medewerkers lastig zijn om het aanspreekpunt te (her)kennen. Door dit aan te geven op de bedrijfskleding is het snel duidelijk wie op dat moment een aanspreekpunt is.

Neem contact op

Overall CCC Bedrijfskleding

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige kwaliteit werkoverall, nodigen wij u uit in onze showroom. Onze specialisten op het gebied van werk-en veiligheidskleding voorzien u graag van de benodigde informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om gemakkelijk en snel een offerte aan te vragen op onze website, wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een reactie. Als je vragen hebt of behoefte hebt aan advies kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 026 – 361 70 74 of te mailen naar info@ccc-bedrijfskleding.nl.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat