Werkoverall | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkoverall / Werkkleding

Bekijk ons aanbod werkoveralls
CCC Bedrijfskleding

Werkoverall

Op zoek naar een overall voor het verrichten van werkzaamheden of het beschermen van jouw bedrijfskleding? CCC Bedrijfskleding heeft een breed assortiment werkoveralls voor diverse sectoren en branches. Het dragen van een veilige, hoogwaardige kwaliteit overall is essentieel voor jou of voor jouw werknemers. Als totaalleverancier van werk- en veiligheidskleding beschikken wij over diverse maten, modellen en kleuren werkoveralls.

Werkoverall soorten

Ben je op zoek naar een dames of heren overall? Of naar een overall met een rits of drukknopen? Onze overalls zijn beschikbaar in verschillende modellen, uitvoeringen en kleuren. De werkoveralls zijn bestand tegen diverse omgevingsfactoren, waardoor de levensduur van de overalls wordt verlengd. De werkoveralls uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding zijn waterbestendig, brandvertragend, bieden bescherming tegen chemische stoffen en micro-organisme en slijtage.

Werkoverall kopen

Wanneer je één of meerdere werkoveralls wil aanschaffen, zijn er een aantal punten om op te letten voordat je de werk- en veiligheidskleding daadwerkelijk aanschaft. Zo dient de overall te voldoen aan de gestelde Europese normen en richtlijnen. Hierdoor ben je er van verzekerd dat de overall voldoende bescherming biedt. Zo kan je met een gerust hart en een veilig gevoel aan het werk gaan. Naast de veiligheid is het van belang dat de werkoverall uitstekend aansluit bij het lichaam. Indien dit niet het geval is, wordt de bewegingsvrijheid op de werkvloer beperkt. Een goed passende overall, is een overall waarin jij of jouw werknemers zich comfortabel kunnen bewegen.

Werkoverall CCC Bedrijfskleding

De voordelen van een werkoverall

Het dragen van een werkoverall gedurende het verrichten van werkzaamheden brengt diverse voordelen met zich mee. We vertellen je graag meer over deze voordelen:

  • Biedt bescherming voor het lichaam en de kleding
  • Zorgt voor herkenning op de werkvloer
  • Meer opbergruimte voor gereedschap en dergelijke
  • Tonen minder snel tekenen van slijtage
  • Biedt op de koude dagen extra warmte

 

Een werkoverall laten bedrukken

Het bedrukken van een werkoverall kan dienen als visitekaartje voor het bedrijf. Daarnaast draagt het bij aan een professionele uitstraling van zowel werknemers, als van het bedrijfsleven. Ook kan er ook gekozen worden voor het bedrukken van een overall om de zichtbaarheid van een of meerdere werknemers te vergroten. Op een grote werkplaats kan het voor sommige medewerkers lastig zijn om het aanspreekpunt te (her)kennen. Door dit aan te geven op de bedrijfskleding is het snel duidelijk wie op dat moment een aanspreekpunt is.

Over CCC Bedrijfskleding

Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige kwaliteit werkoverall, nodigen wij je graag uit in onze showroom. Onze specialisten op het gebied van werk- en veiligheidskleding voorzien je graag van de benodigde informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om gemakkelijk en snel een offerte aan te vragen op onze website. Wij streven er dan naar om jou zo snel mogelijk te voorzien van een reactie. Als je vragen hebt of behoefte hebt aan advies kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 026 – 361 70 74 of te mailen naar info@ccc-bedrijfskleding.nl.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat