Werkschoenen kopen bij CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Werkschoenen kopen voor dames en heren

Op zoek naar stevige en goede werkschoenen? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij zijn totaalleverancier voor bedrijfskleding, horecakleding, promotionele en representatieve kleding. Daarnaast bieden wij al enkele jaren een ruim assortiment werkschoenen aan.

Werkschoenen kopen bij CCC Bedrijfskleding

Over het algemeen worden werkschoenen gebruikt in branches waar het werk risico’s met zich meebrengt voor de voeten. Deze schoenen worden ook wel veiligheidsschoenen genoemd. Toch hebben niet alle werkschoenen een veiligheidsfunctie. Deze schoenen worden soms ook gedragen omdat ze extra stevig zijn en/of omdat ze comfortabel zitten.

Wij hebben een zeer ruim assortiment met meer dan 200 verschillende werkschoenen. Hierdoor hebben wij voor elk bedrijf relevante schoenen. In onze online showroom kunt u onze soorten schoenen ontdekken. Wanneer u de schoenen heeft gevonden die u wenst, kunt u een offerte aanvragen. Wij krijgen dan een bericht dat u geïnteresseerd bent in dat paar schoenen. Op basis van het aantal schoenen dat u wilt kopen maken wij een prijs. Hoe meer paar u koopt, hoe meer korting u krijgt. Bovendien kunt u de schoenen bij ons personaliseren. Dat betekent dat wij het logo van uw bedrijf op de werkschoenen kunnen zetten.

Voordelen van werkschoenen kopen

Zoals u waarschijnlijk wel weet, hebben werkschoenen veel voordelen. Hieronder zet ik de voordelen van werkschoenen van CCC Bedrijfskleding voor u op een rijtje:

  • Door de stijgende vraag naar werkschoenen blijft deze branche zich ontwikkelen. Doordat wij een zeer ruim assortiment kunnen aanbieden, is er voor iedereen de juiste werkschoen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen. Wij hebben sneakers, hoge schoenen, lage schoenen en nog veel meer.
  • Alle veiligheidsschoenen hebben een stalen neus. Dit biedt bescherming wanneer er iets zwaars op uw schoenen valt.
  • De schoenen met een S2- en S3-norm zijn waterdicht en daarom zeer aan te bevelen wanneer u in een vochtige omgeving werkt.
  • Wanneer u op een gladde vloer of oppervlak werkt, raden wij u aan te kiezen voor een schoen met een antislipzool. Zo hebt u altijd de perfecte grip.
  • Er zijn zelfs schoenen die aangepast zijn aan warme temperaturen. Sommige schoenen zijn geschikt voor een contactwarmte van 300 graden Celsius.
  • Als u in een zeer koude omgeving werkt, raden wij u aan te kiezen voor isolerende werkschoenen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u niet zeker bent welk type schoen voor uw bedrijf relevant is. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze experts geven u graag vrijblijvend advies.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Wilt u meer weten over onze bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van de juiste informatie of een advies op maat. Op deze manier komen we altijd tot de beste oplossing voor uw onderneming.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat