Werkschoenen kopen | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Werkschoenen kopen voor dames en heren

Op zoek naar stevige en goede werkschoenen? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij zijn totaalleverancier voor bedrijfskleding, horecakleding, promotionele en representatieve kleding. Daarnaast bieden wij al jaren een ruim assortiment werkschoenen aan.

Werkschoenen kopen bij CCC Bedrijfskleding

Over het algemeen worden werkschoenen gebruikt in branches waar het werk risico’s met zich meebrengt voor de voeten. Deze schoenen worden ook wel veiligheidsschoenen genoemd. Toch hebben niet alle werkschoenen een veiligheidsfunctie. Deze schoenen worden soms ook gedragen omdat ze extra stevig zijn en/of omdat ze comfortabel zitten.

Wij hebben een zeer ruim assortiment, met meer dan 200 verschillende werkschoenen. Hierdoor hebben wij voor elk bedrijf relevante schoenen. In onze online showroom kan je onze soorten schoenen ontdekken. Wanneer je de schoenen hebt gevonden die je wenst, kan je een offerte aanvragen. Wij krijgen dan een bericht dat jij geïnteresseerd bent in dat paar schoenen. Op basis van het aantal schoenen dat je wil kopen, maken wij een prijs. Hoe meer paar jij koopt, hoe meer korting je krijgt. Bovendien kan je de schoenen bij ons laten personaliseren. Dat betekent dat wij het logo van jouw bedrijf op de werkschoenen kunnen zetten.

Voordelen van werkschoenen kopen

Zoals je waarschijnlijk wel weet, hebben werkschoenen vele voordelen. Hieronder benoemen wij een aantal voordelen van de werkschoenen van CCC Bedrijfskleding voor je op een rijtje:

  • Door de stijgende vraag naar werkschoenen blijft deze branche zich ontwikkelen. Doordat wij een zeer ruim assortiment kunnen aanbieden, is er voor iedereen de juiste werkschoen. Bij ons kan je kiezen uit verschillende modellen. We hebben sneakers, hoge schoenen, lage schoenen en nog veel meer.
  • Alle veiligheidsschoenen hebben een stalen neus. Dit biedt bescherming wanneer er iets zwaars op je schoenen valt.
  • De schoenen met een S2- en S3-norm zijn waterdicht en daarom zeer aan te bevelen wanneer je in een vochtige omgeving werkt.
  • Wanneer je op een gladde vloer of oppervlak werkt, raden wij aan om te kiezen voor een schoen met een antislipzool. Zo heb je altijd de perfecte grip.
  • Er zijn zelfs schoenen die aangepast zijn aan warme temperaturen. Sommige schoenen zijn geschikt voor een contactwarmte van 300 graden Celsius.
  • Als je in een zeer koude omgeving werkt, raden wij aan om te kiezen voor isolerende werkschoenen.

Aarzel niet om ons te contacteren als je niet zeker bent van welk type schoen voor jouw bedrijf relevant is. Ook voor andere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Onze experts geven graag vrijblijvend advies.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Wil je meer weten over onze bedrijfskleding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien je graag van de juiste informatie of van een advies op maat. Op deze manier komen we altijd tot de beste oplossing voor jouw onderneming.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat