Werkschoenen sneakers | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Sneakers

Bekijk ons aanbod werksneakers
CCC Bedrijfskleding

Werkschoenen sneakers

Sneakers als werkschoenen combineren de veiligheid, het comfort en een tijdloze stijl. Werkschoenen in de vorm van sneakers zijn dé oplossing voor het betreden van werklocaties waarbij het dragen van veiligheidsschoenen verplicht is. De sneakers kan je zowel voor, als na het betreden van de werkplaats dragen. Dit in tegenstelling tot veiligheidslaarzen die vaak als extra paar schoenen worden meegenomen. Werkschoenen in de vorm van sneakers hebben de uitstraling van sportieve sneakers, zoals je in het dagelijks leven gewend bent. CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier in het leveren van hoogwaardige kwaliteit bedrijfs- en veiligheidskleding, waaronder werkschoenen.

 

Werksneaker sectoren

In het assortiment werksneakers van CCC Bedrijfskleding vind je een breed aanbod voor verschillende sectoren. Afhankelijk van het type sector en de branche waarin je werkzaam bent, worden er eisen gesteld aan waar de werksneakers aan dienen te voldoen. Zo is het op de meeste bouw- en werkplaatsen verplicht om werkschoenen te dragen die beschikken over een stalen neus.

Sneakers als werkschoenen

Het aanschaffen van een paar sneakers als werkschoenen lijkt een eenvoudige klus. Toch geven wij je graag enkele tips mee voordat je besluit de werkschoenen aan te schaffen. Hierdoor weet je precies waar jij op kan letten bij het aanschaffen van werksneakers met hoogwaardige kwaliteit, comfort en bovenal veiligheid.

  • S3 Normering
    Dit type normering voor werkschoenen zijn gecertificeerd volgens de hoogste normering op het gebied van veiligheid en bescherming. Werksneakers met het type S3 normering beschikken over een stalen neus en zijn voorzien van een antiperforatiezool. Deze zool voorkomt dat er scherpe voorwerpen door de zool kunnen boren.
  • Comfort
    Wanneer je in het dagelijks leven sneakers aanschaft, is het comfort van de sneaker zeer belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor de werkschoenen die je besluit aan te schaffen. Pas de sneakers zorgvuldig en laat je adviseren over de maat en het type schoen.

 

Sneakers als werkschoenen kopen

Bij CCC Bedrijfskleding vind je een ruim aanbod werkschoenen in sneaker variant. Wij heten je graag welkom in onze showroom in Arnhem, waar onze specialisten op het gebied van bedrijfskleding en veiligheid voor jou klaar staan om u te adviseren in de aankoop van een paar werkschoenen sneakers. Heb je vragen over een bepaald product of wil je een offerte aanvragen? Je kan hier voor telefonisch 026 – 361 70 74 of per e-mail info@ccc-bedrijfskleding.nl contact met ons opnemen.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat