Werkschoenen sneakers | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Sneakers

Bekijk ons aanbod werksneakers
CCC Bedrijfskleding

Werkschoenen sneakers

Werkschoenen sneakers combineren de veiligheid, het comfort en een tijdloze stijl. Werkschoenen sneakers zijn dé oplossing voor het betreden van werklocaties waarbij het dragen van veiligheidsschoenen verplicht is. De sneakers kunt u zowel voor als na het betreden van de werkplaats dragen, in tegenstelling tot veiligheidslaarzen die vaak als extra paar schoenen worden meegenomen. Werkschoenen sneakers hebben de uitstraling van sportieve sneakers, zoals u in het dagelijks leven gewend bent. CCC Bedrijfskleding is een totaalleverancier in het leveren van hoogwaardige kwaliteit bedrijfs- en veiligheidskleding, waaronder werkschoenen.

 

Werksneaker sectoren

In het assortiment werksneakers van CCC Bedrijfskleding vindt u diverse werksneakers voor verschillende sectoren. Afhankelijk van het type sector en de branche waarin u werkzaam bent, worden er diverse eisen gesteld aan waar de werksneakers aan dienen te voldoen. Zo is het op de meeste bouw-en werkplaatsen verplicht om werkschoenen te dragen die beschikken over een stalen neus.

Sneaker werkschoenen

Het aanschaffen van een paar sneaker werkschoenen lijkt een eenvoudige klus. Toch geven wij u graag enkele tips mee voordat u besluit de werkschoenen aan te schaffen. Hierdoor weet u precies waar u op dient te letten bij het aanschaffen van hoogwaardige kwaliteit, comfortabele en bovenal veilige werksneakers.

  • S3 Normering
    Dit type normering voor werkschoenen zijn gecertificeerd volgens de hoogste normering op het gebied van veiligheid en bescherming. Werksneakers met het type S3 normering beschikken over een stalen neus en zijn voorzien van een antiperforatiezool. Deze zool voorkomt dat er scherpe voorwerpen door de zool kunnen boren.
  • Comfort
    Wanneer u in het dagelijks leven sneakers aanschaft, is het comfort van de sneaker zeer belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor de werkschoenen die u besluit aan te schaffen. Pas de sneakers zorgvuldig en laat u adviseren over de maat en het type schoen.

 

Werkschoenen sneaker kopen

Bij CCC Bedrijfskleding vindt u een ruim aanbod werkschoenen in sneaker variant. Wij heten u graag welkom in onze showroom in Arnhem, waar onze specialisten op het gebied van bedrijfskleding en veiligheid voor u klaar staan om u te adviseren in de aankoop van een paar werkschoenen sneakers. Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u een offerte aanvragen? U kunt hiervoor telefonisch 026 – 361 70 74 of per e-mail info@ccc-bedrijfskleding.nl contact met ons opnemen.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat