Werkshirt | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkshirts
CCC Bedrijfskleding

Werkshirt

Bent u op zoek naar een werkshirt voor uw organisatie. Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij zijn totaalleverancier voor bedrijfskleding, horeca, promotionele en representatieve kleding. Er is dus voor ieder wat wils. Na het lezen van dit artikel weet u wat de voordelen van een werkshirt zijn.

Wat zijn de voordelen van een werkshirt

Veel organisaties zien de toegevoegde waarde van goede werkshirts niet. Meestal willen ze dat iedereen hetzelfde aan heeft, zodat klanten hen herkennen. Dit is ook een voordeel van werkshirts maar er zijn nog zoveel meer voordelen. Hieronder zijn ze voor u op een rijtje gezet.

BTW aftrek

Een groot voordeel van het kopen van werkkleding is dat u het in de meeste gevallen kunt aftrekken van de belasting.

Vergroot naamsbekendheid

Wie de werkshirts draagt met een logo is een visitekaartje voor een organisatie. Wanneer werknemers op locatie werken, is dit erg belangrijk. De naamsbekendheid van de organisatie wordt op deze manier vergroot. Daarnaast is het voor klanten duidelijk bij welk bedrijf de medewerker hoort. Uiteindelijk schept dit ook vertrouwen bij de klant. Een bijkomend voordeel is de kracht van herhaling. Hoe vaker mensen uw logo of bedrijfsnaam zien, hoe langer deze in het geheugen van klanten blijft hangen.

Gelijkheid door werkshirt

Op dit punt is eenheid, synergie en vrijheid erg belangrijk. Doordat iedereen dezelfde kleren draagt, ontstaat er een gevoel van saamhorigheid. Dit kan uiteindelijk resulteren in een betere werksfeer. Het gevolg is dat werknemers beter (samen) werken. Daarnaast is de discussie over wat wel en niet aan te trekken niet meer aan de orde.

Kleding wassen

Als organisatie kunt u de keuze maken om de kleding zelf te wassen. Het gevolg is dat alles min of meer gelijk slijt en er geen kleurverschil waarneembaar is. Dit zou wel het geval kunnen zijn als het personeel de werkshirts zelf zou wassen. Door het zelf te wassen zorgt u ervoor dat de kleding representatief blijft en er professioneel uit blijft zien.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft over een werkshirt. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat