Werkshirt | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod werkshirts
CCC Bedrijfskleding

Werkshirt

Ben je op zoek naar een werkshirt voor jouw organisatie? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij zijn totaalleverancier voor bedrijfskleding, horeca, promotionele en representatieve kleding. Er is dus voor ieder wat wils! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een werkshirt van CCC Bedrijfskleding.

Wat zijn de voordelen van een werkshirt

Veel organisaties zien de toegevoegde waarde van goede werkshirts niet. Meestal willen ze dat iedereen hetzelfde aan heeft, zodat klanten hen herkennen. Dit is ook een voordeel van werkshirts, maar er zijn nog zo veel meer voordelen. Hieronder zijn ze voor je op een rijtje gezet.

BTW aftrek

Een groot voordeel van het kopen van werkkleding is dat je het in de meeste gevallen kunt aftrekken van de belasting.

Vergroten van naamsbekendheid

Wie de werkshirts draagt met een logo, is een visitekaartje voor jouw organisatie. Wanneer werknemers op locatie werken, is dit erg belangrijk. De naamsbekendheid van de organisatie wordt op deze manier vergroot. Daarnaast is het voor klanten duidelijk bij welk bedrijf de medewerker hoort. Uiteindelijk schept dit ook vertrouwen bij de klant. Een bijkomend voordeel is de kracht van herhaling. Hoe vaker mensen jouw logo of bedrijfsnaam zien, hoe langer dit in het geheugen van klanten blijft hangen.

Gelijkheid door werkshirt

Op dit punt is eenheid, synergie en vrijheid erg belangrijk. Wanneer iedereen de zelfde kleren draagt, ontstaat er een gevoel van samenhorigheid. Dit kan uiteindelijk resulteren in een betere werksfeer. Het gevolg is dat werknemers beter (samen)werken. Daarnaast is de discussie over wat wel en niet aan te trekken, niet meer aan de orde.

Kleding wassen

Als organisatie kan je de keuze maken om de kleding zelf te wassen. Het gevolg is dat alles min of meer gelijk slijt en er geen kleurverschil waarneembaar is. Dit zou wel het geval kunnen zijn als het personeel de werkshirts zelf zou wassen. Door het zelf te wassen zorg je er voor dat de kleding representatief blijft en er professioneel uit blijft zien.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt over een werkshirt. Ook voor andere vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons telefonisch bereiken op 026 – 361 70 74 of via een e-mail naar info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat