Werksokken | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Werksokken

Ben je op zoek naar werksokken voor de medewerkers van jouw bedrijf? Dan ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. Je kan bij ons namelijk terecht voor een grote hoeveelheid werksokken. Benieuwd naar ons ruime aanbod? Bekijk dan ons gehele aanbod in de online showroom. Hier vind je het gehele, zorgvuldig geselecteerde assortiment dat wij in onze winkel aanbieden.

Werksokken bij CCC Bedrijfskleding

Werksokken zijn er in uiteenlopende modellen en uitvoeringen. Bij ons zijn de juiste delen van de sok zijn versterkt. Bij het weven van de sok wordt hoogwaardig garen gebruikt, wat het belangrijkste onderdeel is. Om te voorkomen dat je werksokken in de loop van de dag verschuiven, moeten bijvoorbeeld zowel de teen als de hiel worden versterkt. Ieders optimale dikte is uniek en hangt af van de voeten en het looppatroon. Werksokken zijn bij CCC Bedrijfskleding verkrijgbaar in talloze vormen, maten en diktes. Zo vind je altijd de ideale sokken voor het gehele team.

Werksokken maken het verschil

Goede werksokken maken het dragen van werkschoenen een heel stuk comfortabeler. Zo kan je in de minder comfortabele werkschoen gemakkelijker werkzaamheden verrichten, omdat de sok jouw tenen bij elkaar houdt. Dit maakt het leggen van terrastegels of het storten van beton op een bouwplaats bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker. Werksokken aanschaffen voor het gehele bedrijf? Of wil je meer informatie over de verschillende soorten sokken en hun gebruik? Bekijk dan ons aanbod in de online showroom of neem contact met ons op. Liever direct een offerte aanvragen? Vul gemakkelijk via onze website het formulier in.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Voor vragen over ons assortiment staan wij je graag te woord. Je kan ons telefonisch bereiken op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat