Werksokken | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werkschoenen / Valbeveiliging

Bekijk ons aanbod
CCC Bedrijfskleding

Werksokken

Bent u op zoek naar werksokken voor de medewerkers van uw bedrijf? Dan bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk terecht voor een grote hoeveelheid werksokken. Benieuwd naar ons ruime aanbod? Bekijk dan ons gehele aanbod in de online showroom. Hier vindt u het gehele assortiment die wij in onze winkel aanbieden en die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Werksokken bij CCC Bedrijfskleding

Werksokken zijn er in de meest uiteenlopende modellen en uitvoeringen. De juiste delen van de sok zijn versterkt, en bij het weven ervan wordt hoogwaardig garen gebruikt, wat het belangrijkste onderdeel is. Om te voorkomen dat uw werksokken in de loop van de dag verschuiven, moeten bijvoorbeeld zowel de teen als de hiel worden versterkt. Ieders optimale dikte is uniek en hangt af van de voeten en het looppatroon. Werksokken zijn bij CCC Bedrijfskleding verkrijgbaar in talloze vormen, maten en diktes. Zo vindt u altijd de ideale sokken voor het gehele team.

Werksokken maken het verschil

Goede werksokken maken het dragen van werkschoenen een stuk comfortabeler. Zo kunt u in de minder comfortabele werkschoen gemakkelijker werkzaamheden verrichten, omdat de sok uw tenen bij elkaar houdt. Dit maakt het leggen van terrastegels of het storten van beton op een bouwplaats bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker. Werksokken aanschaffen voor het gehele bedrijf? Of wilt u meer informatie over de verschillende soorten sokken en hun gebruik? Bekijk dan ons aanbod in de online showroom of neem contact met ons op. Liever direct een offerte aanvragen? Vul gemakkelijk via onze website het formulier in.

Neem contact op

CCC Bedrijfskleding

Voor vragen over ons assortiment staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken via telefoon op 026 – 361 70 74 of via e-mail op info@ccc-bedrijfskleding.nl. Onze medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag 07:30 uur tot 17:00 uur.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat