Werktrui heren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werktrui heren / Werkkleding

Bekijk ons aanbod werktruien
CCC Bedrijfskleding

Werktrui heren

Een hoogwaardige kwaliteit werktrui voor heren is in verschillende sectoren een onmisbaar werkkleding stuk. Werktruien voor heren uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding zijn zowel stijlvol als praktisch. In ons assortiment vindt u werktruien die geschikt zijn voor het verrichten van werkzaamheden buiten, ademende werktruien die gewaardeerd worden onder werknemers gedurende het verrichten van intensieve arbeid en representatieve werktruien die uw werknemers gedurende de werkdag kunnen dragen.

Werktrui heren CCC Bedrijfskleding

Werktruien worden gedurende werkdagen intensief gedragen en komen op sommige werkplekken in contact met mogelijk schadelijke stoffen of materialen. Hierdoor is het van groot belang dat werktruien voor heren tegen een stootje kunnen en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. De werktruien voor heren van CCC Bedrijfskleding zijn daarom bestand tegen slijtage, waardoor u en uw werknemers de truien met een gerust hart kunnen dragen en wassen.

Werktruien om in te werken

Zoals hierboven benoemd zijn de werktruien uit ons assortiment bestand tegen slijtage en gemaakt om in te werken. De werktruien zijn gemaakt van comfortabele, maar zeker sterke stoffen en materialen die bijdragen aan een langere levensduur. Daarnaast zijn de diverse merken werktruien voor heren functioneel ontworpen, zo bieden de truien zakken voor diverse opbergmogelijkheden. Uzelf of uw werknemers hebben gereedschap, een werktelefoon of andere benodigdheden op deze manier altijd binnen handbereik.

Werktrui assortiment

De werktruien uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten. Hierdoor is er altijd een werktrui beschikbaar die aansluit bij de kleuren van uw bedrijf of het bedrijfsimago. De werktruien dragen bij aan een professionele uitstraling van zowel jouw werknemers als het bedrijf.

Werktrui heren bedrukken

Het bedrukken van werktruien kan van waarde zijn wanneer er bijvoorbeeld op een bouwplaats een aanspreekpunt is voor alle werknemers. Het bedrukken van werkkleding kan in dit geval voor zichtbaarheid en herkenning zorgen. Daarnaast kan het bedrukken van werktruien dienen als een visitekaartje voor het bedrijf. Op een werk-of bouwplaats is de bedrijfsnaam zichtbaar, wat mogelijk interessant kan zijn voor potentiële klanten en werknemers.

 

Neem contact op

Werktrui heren kopen

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare totaalleverancier voor het aanschaffen van werktruien bent u bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. CCC Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige kwaliteit werk-en veiligheidskleding, waarbij de klant altijd koning is. Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Dan heten wij u graag welkom in onze showroom. Voor het opvragen van een offerte verwijzen wij u naar onze website, waar u gemakkelijk en snel een aanvraag in kunt dienen.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat