Werktrui heren | CCC Bedrijfskleding

Kleding / Werktrui heren / Werkkleding

Bekijk ons aanbod werktruien
CCC Bedrijfskleding

Werktrui heren

Een hoogwaardige kwaliteit werktrui voor heren is in verschillende sectoren een onmisbaar kledingstuk. De werktruien voor heren uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding zijn zowel stijlvol als praktisch. In ons assortiment vind je werktruien die geschikt zijn voor het werken buiten, ademende werktruien die fijn zijn tijdens het verrichten van intensieve arbeid en representatieve werktruien die jouw werknemers gedurende de hele werkdag kunnen dragen.

Werktrui voor heren van CCC Bedrijfskleding

Werktruien worden tijdens werkdagen intensief gedragen. Daarnaast komen ze op sommige werkplekken in contact met mogelijk schadelijke stoffen of materialen. Hierdoor is het van groot belang dat onze werktruien voor heren tegen een stootje kunnen en gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit materialen. De werktruien voor heren van CCC Bedrijfskleding zijn daarom bestand tegen slijtage, waardoor jij en jouw werknemers de truien met een gerust hart veel kunnen dragen en wassen.

Werktruien om in te werken

Zoals hierboven benoemd, zijn de werktruien uit ons assortiment bestand tegen slijtage en gemaakt om in te werken. De werktruien zijn gemaakt van comfortabele, maar zeker ook sterke, stoffen en materialen die bijdragen aan een langere levensduur. Daarnaast zijn de diverse merken werktruien voor heren functioneel ontworpen. Zo bieden de truien zakken voor diverse opbergmogelijkheden. Jij of jouw werknemers hebben gereedschap, een werktelefoon of andere benodigdheden op deze manier altijd binnen handbereik.

Assortiment van CCC Bedrijfskleding

De werktruien uit het assortiment van CCC Bedrijfskleding zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten. Hierdoor is er altijd een werktrui die aansluit bij de kleuren van jouw bedrijf of het bedrijfsimago. De werktruien dragen bij aan een professionele uitstraling van zowel jouw werknemers als het bedrijf.

Werktrui voor heren bedrukken

Het bedrukken van werktruien kan van waarde zijn wanneer er bijvoorbeeld op een bouwplaats een aanspreekpunt is voor alle werknemers. Het bedrukken van werkkleding kan in dit geval voor zichtbaarheid en herkenning zorgen. Daarnaast kan het bedrukken van werktruien dienen als een visitekaartje voor het bedrijf. Daarnaast is er dan op een werk-of bouwplaats is de bedrijfsnaam zichtbaar, wat mogelijk interessant kan zijn voor potentiële klanten en werknemers.

 

Neem contact op

Werktrui heren kopen

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare totaalleverancier voor het aanschaffen van werktruien, ben je bij CCC Bedrijfskleding aan het juiste adres. CCC Bedrijfskleding is namelijk gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige kwaliteit werk-en veiligheidskleding, waarbij de klant altijd koning is. Wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Dan heten wij je graag welkom in onze showroom. Voor het opvragen van een offerte verwijzen wij je naar onze website, waar u gemakkelijk en snel een aanvraag in kunt dienen.

Dit maakt CCC bedrijfskleding uniek

Eigen showroom
Uitgebreid assortiment
Persoonlijk en professioneel advies
Kleding Management Systeem
Oplossingen op maat